Melyik HBO sorozatot érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Imadom az HBO sorozatokat, de a régiek közül egyet sem láttam.2022. okt. 23. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Sopranos
OZ
Deadwood
Róma
Carnivale
Wire
9 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én a Carnivale-t fogom elkezdeni nemsokára.
2/3 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk, ezért ne vegye senki készpénznek, amit mondok, de ha van sorozat, amit semmiképp sem ajánlanék a fentiek közül az a Carnivále. Érdemes utánaolvasni, hogy milyen is ez a sorozat, mielőtt elkezdi az ember + el lett kaszálva, nincs semmilyen befejezése.
3/3 anonim válasza:
Carnivale-t végignéztem és szerettem is, de szinte semmit nem tudnék visszaidézni belőle azon kívül, hogy vándorcirkusz volt a helyszín, de mintha valami komoly vallási szál is lett volna benne istennel vagy sátánnal. Most direkt nem is nézek utána.
A Wire kapta a legtöbb szavazatot eddig (kettőt, a többi egyet), és a "minden idők" top sorozatai között is egészen a toplista elején van, én abból mégsem tudtam 2-3 résznél többet nézni. Lehet lassan indult be a történet, vagy nem volt jó a hangulat hozzá.
Helyette az Oz-t kezdtem el nézni, az viszont szintén nagy élmény.
Igazából ebből a listából mindet megnézném, itt a szavazás nem vagylagos, legfeljebb népszerűség felmérő (melyiket szeretik többen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!