Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Stargirl sorozatot érdemes...

A Stargirl sorozatot érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Érdekelnének vélemények azoktól akik már látták, hogy mennyire jó sorozat ez?

2020. jún. 24. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Az eddigiek alapján teljesen oké. Nagy JSA fan vagyok így az elvárásaim is nagyok voltak. És hát az előzetesek alapján eléggé szkeptikus voltam. De az eddigi 6 rész alapján simán tudom ajánlani. Szórakoztató, akció dús, a karakterek remekek és adaptációnak is tök jó. (Úgy tűnik nagyon ragaszkodnak a képregényekhez)

Bár a Titans is először jónak tűnt, aztán mind a 2 évadban elvérzett a vége felé a gyenge sztori. Majd meglátjuk hogy ennél hogy lesz.

A látvány egyébként az alacsony kölcségvetéshez egész jó. Nincsen annyira az az ócska műhangulat mint az Arrowvers sorozatoknál.

2020. jún. 24. 19:16
 2/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom. Nem ér fel egyik szuperhősös sorozathoz se(Flash, Supergirl, Arrow, Legends of Tomorrow, Black Lightning) olyan mintha már csak kényszerből lenne csinálva. Én inkább az Arrowverse sorozatokat ajánlom. Azt hallottam, hogy a Titans is jó, de én azt még nem láttam. De ez csak az én véleményem:)
2020. jún. 25. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg en se kezdtem el. De valahogy azok a sorozatok amikben lany a foszereplo, nekem nem.A supergirl-t se neztem soha.

Viszont a Daredevil es Punisher nagyon jo.

Nekem a Titans is ok.

2020. jún. 26. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ajánlom. Én alapvetően nem szeretem a DC-t mert szerintem a filmes minősége sokkal gyengébb mint a Marvelé. (Az'Igazság ligájá-t és végig se tudtam nézni) De láttam hogy jókat írtak róla és be adtam a derekam és elkezdtem. Hát kellemesen csalódtam, szerintem kifejezetten jó lett. A sztori se sablonos és a karakterek is egész jók. Én csak ajánlani tudom :)
2020. jún. 27. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A Supergirl jól indult, ez a kvázi posztapokaliptikus hőstörténet koncepció érdekesnek ígérkezett. Tudom, hogy ez egy régi képregény adaptáció és, hogy sok mindent onnan merítenek, de szerintem a karakterekkel vannak problémák... Nézőként nem tudsz azonosulni egy olyan karakterrel akinek ilyen homályos a célja és motivációja, és ami a legfontosabb kifejezetten nem alázatos, szakszerű terminussal élve aggresszív kismalac viselkedést közvetít. Szinte semmiben nem fogad szót a nála bölcsebb, tapasztaltabb karaktereknek, visszabeszél és engedetlenkedik.

A sorozat pedig szerintem túl gyorsan halad, a második részben már jelmeze van és az a Staffja, a 6. részre pedig már egy teljes csapatot összeszedett akikre mindjárt kitérek. A Flash és az Arrow, egyik sem egy remekmű, de ott megvolt a folyamata annak, hogyan lett egy hétköznapi emeberből szuperhős. Ennek a hősnek a legfontosabb ismérve az ALÁZAT és az ÖNFELÁLDOZÁS, ha ez nincs, nem működik. Jelen főhősünk, az "igazság" címszó alatt meg akarja bosszulni apja (?) halálát... Hirtelen magától verekedni is megtanul, és helytáll olyan karakterek ellen akik évtizedek óta űzik a gonosz mesterségüket.

Ami a csapatot illeti, egyikben sincs semmi különleges, volt egy láda varázstárgyakkal, és ki lettek osztva a játékszerek... Egyik karakternek sincs rendes motivációja és célja... Erre a jelenségre született meg az SJW kifejezés, ami arra utal, hogy belső meggyőződés nélkül támogatnak valami, egyébként társadalmilag elfogadott célt (az igazságszolgáltatást), hogy magukat igazolni tudják. De 16-18 évesen, milyen meggyőződése lenne bármelyiknek...

Nah, szóval az a probléma, hogy egyik karakterrel sem tudsz azonosulni, mert a motivációja annyiból áll, hogy üres az élete, és végre valahol fontosnak érezheti magát, így örül, hogy egy csapat része lehet. Semmi mélység nincs egyikben sem, ennyi erővel választhatott volna az utcáról 3-4 teljesen random embert, azokat a tárgyakat ők is tudják használni...

Hogy pozitív dolgokat is mondjak, valóban jó minőségű a szűkös költségvetés ellenére, a gonosz karakterek kifejezetten izgalmasak, megfelelő mennyiségű rejtély övezi őket, és minden dialógus amiben nem a pindúr pandúrok szerepelnek, elég mélyek és jól meg vannak írva. Összességében senkit nem akarok lebeszélni arról, hogy megnézze ezt a sorozatot, én is végig fogom nézni, de fontos mindenkinek magában elválasztani az értékeket az értéktelentől.

2020. jún. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!