Miért ilyen népszerű a Stranger Things?
1. Írtam egy xD-t kb de mindegy. Mellesleg a "kajak" is lejárt lemez, úgyhogy megnyugodhatsz. :)
2. Képzeld el az St még mindig nagyon túl van hype-olva.
3. Amúgy nagyon látszik hogy csak veszekedni akarsz. De felőlem nyugodtan szólj be másoknak, és veszekedj. De nem süllyedek le a te szintedre.
Visszatérve a ruha témára én szerettem volna egy barátomnak rendelni Stranger Things-es pulcsit, és megnéztem a H&M-nél, Pull&Bear-nél meg még pár ruhaboltál. Nem hogy a méretében nem láttam, egyik méretben sem volt. Ami azt sugallja hogy azokat nagyon sokan veszik. Még mondjuk a HP-s ruhákat nem annyira.
Na mindegy is, ez volt az utolsó amit írtam
Nem fogadod el a válaszokat, azt hiszed "betámadtunk" és bármit írnánk eldöntötted, hogy már pedig így van, igazad van, PONT. Ennek tükrében pedig nem volt értelme kiírnod a kérdést.
Konkrétan a legnagyobb brand jelenleg a világon a MARVEL és azt is ellenpéldának hoztad fel a ST-szel szemben. Tényleg bármit írhatnánk, ha ezer ellenpéldát hoznánk, alátámasztva tényekkel, az sem érdekelne
Igen, a ST egy felkapott sorozat, de mint írtam, ez is csak egy a sok közül. Amit megy a Dahmer is, az brutális, amit az MCU 10 éve megy az a csúcs. A Star Wars 40 éve töretlenül nagyot megy. A Harry Potter már kicsit kevésbé, de amúgy az is. A Trónok harcáról/Sárkányos házáról nem is beszélve, konkrétan a fél világ erről beszélt, mint ahogyan az MCU-ról is stb stb stb.
Nem tudom milyen körökben mozogsz, mi ültette el a fejedben azt az infót, hogy a ST a legfelkapottabb, de nem. Felkapott, ez tény, ezt nem vitatom, de nem jobban, mint más népszerű franchise-ok és sorozatok. A Nagy pénzrablás meg a Squid game is nagyot ment a közelmúltban, ahogyan az Arcane is. Nem tudom mennyit kellene felsorolnom még. :)
En szerintem azert ilyen népszerű, nagyon sok kiskamasz nezi. Ok odavannak erte, mert van benne eleg sok remiszto jelenet, de megsem tul durva. A gyerekem iskolajaban rohadt sok 12 ev koruli gyereket latok hellfire club-os poloban.
Ez a sorozat szerintem tobb korosztalyhoz jut el. Kb 9 - 99-ig nezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!