Havas John helyében ti megöltétek volna Daeneryst?
Nem, de én teljesen másképp gondolkodom mint Jon. Engem nem zavart volna hogy ő a királynő, én pedig csak a szerelme, én nem is vágyok ennél többre.
1. Dani jó nő, és élveztem volna együtt lenni vele.
2. Sárkányon repülni tök klassz lehet (ha Drogon hagyta volna, mert úgy emlékszem a többi meghalt).
3. Engem spec nem zavart, hogy bolondnak állították be a végére, mint az apja blabla. Világuralomra tört az oké, én segítettem volna benne, én nem lettem volna ellene. Cersei és a többiek akik ellene volnak megérdemelték, hogy felégesse Királyvárat. Ebben a korban kicsit sem meglepő hogy elhullanak ártatlanok ezrei. Cersei kivívta magának az ítéletet, mert annyi sebet okozott már Dani-nek előtte.
4. Ha megölöm tudtam volna hogy meghalok/megyek a falra, egyik opció sem tetszik.
5. Igazából pont tetszene egy hasonló pozíció, mint egy tejhatalmú királynő szerelme. Nem tőlem függ semmi, nem szólok bele a dolgaiba, de támogatom mindenben, és mellette még élvezem is a pompát és a hatalmat. Tökéletes!
Meg, de még egy résszel korábban.
De ha van egy jó pszichiátria a környéken, akkor nincs szükség ilyen drasztikus megoldásokra.
A korábbiakból tanulva, a Lannistereknek inkább mentálhigiénés szakemberek képzésére kellett volna fordítania az adókból befolyó pénzt.
Most tényleg úgy gondoljon rá mindenki mint arra a szereplőre a sorozatban, ne pedig a való életet vegyük.
Szóval én azt mondom, hogy nagyon sok negatív hatás érte őt, sok barátot elvesztett, sokan bántották, nagyon sérelem és kín érte, és a végén még John-al sem jött össze a szerelem.
Szóval túl sok minden volt ami kicsapta nála a biztosítékot...szerintem sok embernél megesik, hogy amikor úgy érzi neki nincs semmi jó az életében, és mindenkitől mindenhonnan csak a rosszat kapta akkor képes olyan cselekményekre amiket lehet , hogy később megbánna...
John-al való kapcsolata teljesen felbolygatta, jónak indult rosszul sült el...ha ez nem jön talán marad minden a terv szerint.
Ahogy előzőleg felszíbadította a rabszolgákat ésatöbbi.
Én valahol megértettem azt amit tett meg nemis.
Védjétek csak, végül is csak több tízezer gyereket égetett el élve. De szegénynek jajj olyan rossz volt meg kell bocsátani.
Támogassuk is hadd menjen tovább még több embert legyilkolni.
Már akkor látszott, hogy elmebeteg zsarnok amikor a mestereket keresztre feszítette, azt is aki a rabszolgaság ellen volt.
Hány százezer ember jutott volna a királyvári civilek sorsára ha Jon nem cselekszik?
Jon egy hős.
Én már előbb megöltem volna :D
Azért szépen ki volt bontva, hogy mennyire hataloméhes, csak a trón érdekelte már kb. Az elején egy szerethető karakter volt, próbált segíteni mindenkinek, aztán meg ez áruló, ez is az , mindenkit megölök blabla.
Jon valóban egy hős,hogy megölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!