Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Hetedik...

Mi a véleményetek a Hetedik című filmről?

Figyelt kérdés
Valóban nagyon elgondolkodtató a végén, és erkölcsben próbára tesz, hogy kiállsz-e az értékeid mellett, de engem rendkívül zavart és bosszantott a logika és józan gondolkodás hiánya a szereplők részéről. Azért az emberek ennél kicsit jobbak, nem féltik így az ócska életüket. Meg a főgonosz cinizmusa(amit nem szándékosan csinál, csak nem veszi észre) is zavarja az igazságérzetet, az ellentmondásossága a valláson belül, és hogy ezt senki nem veti a szemére.

2022. aug. 2. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a világ legjobb filmje.

Mindenféle szempontból. Zseniális.

2022. aug. 2. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem értek veled egyet semmiben amit írsz kérdező. De ez teljesen szubjektív. Nem tisztem meggyőzni téged, nem zavar h eltérő a véleményünk. Csak rögzítem h teljesen eltér. Én szeretem ezt a filmet, ennyi.
2022. aug. 2. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem szeretem annyira. Szerintem túl durva.
2022. aug. 3. 01:58
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mindenképp jó film, de engem a karakterei nem fogtak meg annyira. Nem tudtam rajta úgy igazából izgulni.
2022. aug. 3. 02:01
 5/6 Isti22 ***** válasza:
88%

Nem tudom, mikre gondolsz pontosan, de egyfelől egy hollywoodi filmnél nem szabad elvárni a tökéletes logikát, másfelől pedig a film karakterei is emberek, nem kiemelkedően művelt filozófusok, főleg egy olyan helyzetben.

Ami engem illet, engem sem fogott meg különösebben a film, nem tudtam beleélni magam sem érzelmileg, sem intellektuálisan, ahhoz túl felszínes volt.

2022. aug. 3. 05:01
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Egyik kedvencem.
2022. aug. 3. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!