Disney+ előfizető vagyok, lejárt az egy hónap, nem kellett fizetnem, de még mindig használhatom?
Szeptemberben volt egy 75%-os kedvezmény az előfizetésre, megvettem szept. 10-én, de még máig is tudom használni. Nem vontak le semmit, az appban meg nem találtam hasonlóhoz tartozó segítséget, e-mailt sem küldtek.
Ilyenkor mi van?
Ugye nme rossz a Disney+? Én is kb. 1 hónapja használom. A képminőség gyönyörű a legtöbb filmnél és semmi akadás, bekockásodás nincsen nálam.
A Predator 1,2-őt többször is megnéztem rajta, meg az Alien 1,2,3,4-et. A Die Hard összes része is fent van magyar szinkronnal, meg amiket felsoroltam azokhoz mindhez van magyar szinkron. Csak pár filmmel találkoztam fent eddig amikhez nem volt magyar hangsáv pl. ilyen a Légy ami az egyik kedvenc horror filmek Jeff Goldblum-al.
Az a bajom kicsit, hogy nekem ez ek a mai mainstream sorozatok annyira nem jönnek be, de azért látszik, hogy igyekeznek mindenki ízlését megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!