Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az invitel vezeték nélküli...

Az invitel vezeték nélküli wifi route csak invitel internet előfizetők használhatják?

Figyelt kérdés
Az invitel szórólapon láttam hogy a vezeték nélküli wifi route bérlete havi 500Ft-ba kerül de én T-home internet előfizető vagyok asztali gépen de laptopra is szeretnék netet és arra lennék kíváncsi ,hogy ezt csak azok vehetik igénybe akinek invitel internet előfizetése van ?
2012. szept. 2. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen

De miért nem a T-home-tól kérsz routert? valószínűleg ők is tudnak jó ajánlatot adni

vagy vegyél használtan egy D-link vagy hasolót 2-3000Ft ért már lehet kapni Apródon meg hasonló helyeken

én 500Ft-ért vettem az enyémet bolhapiacon és tökéletesen működik fél éve használom :)

2012. szept. 2. 15:26
 2/4 tamasoft ***** válasza:
Igen, ez egy kapcsolt értékesítés. Inkább vegyél egyet, kb. 4.500 Ft. Kevesebb, mint egy év, és behozza az árát, ha úgy nézzük.
2012. szept. 2. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2012. szept. 2. 15:34
 4/4 anonim válasza:

Én is láttam azt az Inviteles wifit az ügyfélszolgálati irodán. Én 5000 Ft-ért sokkal jobbat vettem annál, 3 év garanciával. A nagyobb hatótávolsága miatt volt drágább az enyém, egyébként 3000 Ft körül is lehet találsz már újonnan.

Nem éri meg havi 500 Ft-ért ilyent bérelni, mivel néhány hónap alatt megtérül az ára.

2012. szept. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!