Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki nem olvasta a Sárkányok...

Aki nem olvasta a Sárkányok háza sorozathoz tartozó könyveket, hogy bírja követni az eseményeket? Miért kell ilyen gyorsan haladni?

Figyelt kérdés
Kezd kicsit elegem lenni, hogy folyton ugrálunk az időben. Először 10 évet, aztán 6-ot, közben ott van egy rakás gyerek, már elég nehéz észben tartani ki kinek a porontya, főleg hogy közben felnőnek. Mások meg semmit nem öregedtek a 10-en akárhány év alatt... Ti is így vagytok vele, vagy csak szerintem halad túl gyorsan ez a sorozat? A trónok harca is 8 évadot élt meg, és szép lassan haladt, ezt minek kell ennyire siettetni és folyton ugrándozni az időben? Elvileg sok a rajongó, akkor nem terveznek több évadot ennek is? Miért kell így összecsapni? Nekem például sokkal szimpatikusabb volt a hercegnő fiatalkori énjét alakító színésznő, legalább maradhatott volna ő az első évadra. Valaki elmagyarázza, hogy miért kell sietni?

2022. okt. 11. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút követhető ki kinek a gyereke és a történet is
2022. okt. 21. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!