A netflix miért kaszál el olyan sorozatokat ami jó???
Netflix és a jó sorozatok? Még viccnek is rossz :D Nagy Resident Evil rajongó létemre én csak örülök, hogy nem folytatják azt a szart, aminek tulajdonképpen semmi köze a RE világához.
Keress más zombis sorozatot helyette.
Nem érted hogy működik a sorozatkészítés. Berendelnek egy évadot, majd azt megírják, leforgatják, leadják - ezt követően döntenek a sorsáról a nézettség függvényében. Ha nem fix évadra berendelt vagy kerek történetet akarnak elmesélni, akkor minden sorozatévad vége cliffhanger és fél lábbal a következő sztoriba kezd belépni, mert ezzel nyitják meg az új évad fő szálát. Csakhogy a berendelés vagy kasza egy olyan köztes időben van, amikor az évadot már befejezték, vagy nincs idő átírni és újraforgatni a jeleneteket, így kasza esetén nyitott marad a történet.
Mivel kasza esetén azért kaszálták mert nem érdekelt elég embert a történet és nem éri meg pénzt fektetni bele, nem fognak egy újabb évadot csak a lezárás kedvéért megvenni. A sorozatok döntő többsége kaszálva és nyitottan ér véget, ezt el kell viselni.
"Netflix és a jó sorozatok? Még viccnek is rossz :D"
Attól mert nincs rá pénzed még nem kell lenézni az egész Netflixet. Rengeteg ott a kritikusok által elismert és neves díjakat nyert alkotások.
A kérdésre meg, ez sajnos ilyen. Vagy nem hoz elég nézettséget vagy a szereplőgárda mondja azt, hogy nem, ezért nem folytatják új szereplőkkel. Nekem is nagy fájdalmam volt, hogy az AJ és a királynőt sem folytatják, és az Ez így nem oké-t sem folytatják.
Én miért lettem lepontozva? Tényt írtam, nem véleményt.
(6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!