Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmek, amik felkavaróak voltak?

Filmek, amik felkavaróak voltak?

Figyelt kérdés

Akármilyen műfajra nyitott vagyok. Nekem nem annyura sikerült találnom olyan filmeket, amik érzelmileg nagy hatással voltak rám, így kísérletezem a műfajokkal.

16L

2022. okt. 2. 21:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Brokeback Mountain - Túl a barátságon

Egy hétig magam alatt voltam, bezárkóztam és csak sírtam, de azóta is ha csak rágondolok összeszorul a szívem, torkom.

Démonok között 1: Évek óta rémálmok gyötörnek miatta.

2022. okt. 4. 07:45
 22/28 anonim ***** válasza:
22%
Kedves Kérdező; kérlek, ne nézd meg a felsorolt filmeket. Egyelőre legalábbis ne. Később, esetleg. Néhány közülük tényleg megöli a lelked, elkészíteni sem lett volna szabad némelyiket.
2022. okt. 4. 09:25
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Mi bajod? 😂 16 éves, nem 10. A legtöbb amit felsoroltak uncsi, még egy 10 évesnek sem felkavaró.
2022. okt. 4. 11:01
 24/28 anonim ***** válasza:
59%

23

Az említett filmek némelyike kortól függetlenül lélekölő. Persze annak, aki felfogja, esetleg van lelke... Felnőtt fejjel is azt mondom, hogy le sem kellett volna volna forgatni párat közülük. Címet nem írok, mert nem akarok reklámot, de szerintem ugyanarra a 2-3-ra gondolunk.

2022. okt. 4. 11:48
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

21 vagyok és én 21 évesen láttam ezeket, de rám nagyon durva hatással voltak és vannak a mai napig minden ilyen film.

Attól függ, hogy mennyire vagy érzékeny, mennyire vagy beleérző.

Én nagyon az vagyok, 23-as válaszoló nyilván szinte semennyire.

2022. okt. 4. 11:49
 26/28 anonim ***** válasza:
21 és 25 vagyok, ilyen még a Spartacus sorozat is, sima a filmben nem láttam.
2022. okt. 4. 11:49
 27/28 anonim ***** válasza:
88%

#24 Leírhatnád, melyik az a 2-3, hogy aki el akarja kerülni, az el tudja.

Gondolom az egyik a szerb film, úgy láttam a kommenteknél, az a legdurvább. Melyiket ajánlatos még elkerülni?

2022. okt. 4. 18:44
 28/28 anonim ***** válasza:

Híd Terabithia földjére vége nagyon szomorú

És a Séta a múltba vége is

Mondjuk ezek csak szomorúak, nem úgy felkavaró mint a Mártírok, az elég durva film.

2022. okt. 5. 00:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!