Filmek, amik felkavaróak voltak?
Figyelt kérdés
Akármilyen műfajra nyitott vagyok. Nekem nem annyura sikerült találnom olyan filmeket, amik érzelmileg nagy hatással voltak rám, így kísérletezem a műfajokkal.
16L
2022. okt. 2. 21:15
1/28 anonim válasza:
minden betiltott horrorfilm. nem véletlenül, de ide vehetem a Született Gyilkosokat is, mert nem 1 bűntény lett utána
3/28 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod ezt:
4/28 anonim válasza:
Ami számomra nagyon szomorú történt volt és napokig eszembe jutott egy dráma: Szólít a szörny, illetve egy horror (általában már immunis vagyok rájuk, de ebben voltak számomra megdöbbentő jelenetek): A ház, amit Jack épített
7/28 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem film, de nekem a Szörnyeteg a Hajtóműben nagyon elgondolkodtató és sokkoló olvasmány volt. Nem egy hosszú mű, mondjuk a felében indul be igazán.
10/28 anonim válasza:
Szinte bármelyik film amit Lars von Trier készített. (A ház amit..,Dogville,A nimfomániás,Melankólia,Antikrisztus,Táncos a sötétben stb)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!