Melyik lehet ez a disney mese?
Figyelt kérdés
Egy jelenetre emlekszem belőle kifejezetten. Egy garazsban van elrejtve egy talan robot vagy nemtudom, es gyujti az emlekeket amiket csinal valakivel, de aztan megtelik es valogat hogy melyik emlekektol valljon meg. Ennyire emlekszem belőle, és zavar nagyon, hogy nem jut eszembe.2022. szept. 28. 19:18
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy Disney? Mert nekem a Wallee ugrott be erről.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem a Wall-E az, a hibás Ron-t még nem láttam, szóval az sem lehet. És nem biztos hogy disney, de szerintem 90%, hogy az.
2022. szept. 28. 20:23
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ez az, mert már nem emlékszem, miről szól, de rápillanthatsz, hátha:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, nem a Hős6-os az, pont most néztem meg valamelyik nap. :) de azért köszi, amugy egy nagyon jo mese ez is, szeretem. :D
2022. szept. 29. 12:25
6/9 anonim válasza:
Agymanók jutott eszembe, nem robot és nem garázsban van, de az ugrott be.
7/9 A kérdező kommentje:
Valoszínűleg akkor nem disney lesz. Akkor tényleg fogalmam sincs, hogy melyik mese lehet és ki csinálta :D
2022. nov. 5. 09:00
8/9 anonim válasza:
Esetleg a “The Iron Giant” (magyarul “Szuper haver”)?
9/9 anonim válasza:
Nem "Az új generáció" (Next Gen) című animációs filmre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!