A Sarkanyok haza tetszik?
Csalodott vagyok a Tronok Harca utan! Azt imadtam. Lapos tortenet, gyenge szineszek
. A parbeszedek vontatottak, unalmasak. Honnan szedtek ezeket a C kategorias szineszeket? Nektek hogy tetszik?
Egyetértek, ez most haloványra sikerült. S valószínűleg nem csak én gondolom így, belenéztem a többi fórumba, volt pozitív/negatív vélemény egyaránt. Viszont darabszámra negatívból több volt - azaz több embernek nem tetszik, mint amennyinek igen. Hemzsegtek az olyan észrevételek, hogy vontatott, unalmas, lapos stb. S nem csak a magyar fórumokon. Feltételezhetően a nézettség sem a legcombosabban alakult.
A sorozat producerei is látják hogy baj van, a showrunner már lenyilatkozta hogy a 2. évad nem ilyen, hanem majd hű de pörgős lesz. S magyarázni a bizonyítványt, hogy az első rész azért lett unalmas mert hát be kellett mutatni a szereplőket (gyenge kifogás a gyenge teljesítményhez).
Rengeteg szakmai hibát elkövettek a készítők, mind dramaturgiailag, mind a karakterek kidolgozása szempontjából.
A másik hiba a túltolt píszi. Az hogy egy fehér szereplőből négert csinálnak még nem oszt nem szoroz. Az sem hogy belerakták a kötelező meleg karaktert. Sokkal nagyobb hiba, hogy próbálták a sorozatot "disneyesíteni". A "túl sok az erőszak" píszi vonatra ráülve mintha 12-es karikájú sorozatot akartak volna csinálni - egyszerűen ész nélkül kigyomlálták belőle a csata és akciójeleneteket. Nyilvánvalóan nem az öncélú erőszakról kellene egy sorozatnak szólnia, de egy egészséges egyensúlyt meg kell(ene) találni. Csak dialógusokkal, meg könnybe lábadó szemű / harcias / mérges nagytotál mimikával nem lehet eladni, csúcson tartani egy top sorozatot. Illetve lehet - szappanopera kategóriában (ez is ez lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!