Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Titeket nem zavar,hogy minden...

Titeket nem zavar,hogy minden filmben kell mindenféle rassznak lennie?

Figyelt kérdés

Én imádom a kultúrákat és érdekelnek különböző szokások de ami manapság megy az már sok.

Miért kell Arielnek afrikainak lennie?

Az is zavarna ha Pocachontas fehér lenne vagy ha Mulan fehér lenne.

Miért nem lehet elfogadni,hogy minden kultúra és nemzet gyönyörű és nem kell összemosni őket.

Ugyanez van a Gyűrűk ura sorozattal.

Számomra baromi furcsa,hogy abban a “korban” mit keres egymás mellett egy ázsiai, afrikai fehér ember?

Tudom,hogy a sorozat helyszínei és világa csak kitaláció és fantázia de akkor is.

Miért nem lehet úgy mint a trónok harcában?

Különböző földrészeken különböző rasszok élnek ahogy az a való életben is működik és ez a természetes és így van rendjén….

2022. szept. 18. 15:11
1 2 3 4
 31/33 hollófernyiges ***** válasza:
76%
Bónuszkérdés: vajon az élőszereplős Mulanban miért nincs egyetlen nem ázsiai karakter sem?
2022. szept. 19. 08:14
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem, hogy azontúl, hogy mindenféle rassz van egy filmben, már minden felállás is előfordul.

Például legutóbbi Thor: "az anyukáim", "az apukáim"...

Nem vagyok se rasszista se homofób, de ez nekem már sok. Nem értem, hogy miért kell ennyire polkorrektnek lenni.

2022. okt. 18. 12:33
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
De, engem zavar, amikor fekete bőrű a viking. És van ilyen. Ez történelem hamisítás. Ahol mindegy, ott nem zavar, sőt az sem, ha 1 fehér sincs, de sztem már kicsit fordítva ülünk a lovon.
2022. okt. 20. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!