Ha németből fizetné egyik ismerősöm nekem a disney plus-t, német kártyáról, akkor én csak németül tudnám nèzni, vagy át tudom állítani a nyelvet magyarra?
Valószínűleg át tudod állítani. Én Romániában fizetem, Romániában nézem és nagyon-nagyon ritka az a tartalom, ami csak angolul és románul érhető el, semmilyen más nyelven (ezek inkább az újabb Pixar filmek: Agymanók, Előre, Fel, Verdák 3, Coco stb.)
De a tartalmak legalább 90%-a több nyelven is elérhető, gondolok itt elsősorban a magyarra.
Csak hogy pár példát említsek:
- Oroszlánkirály (1994): 24 nyelv, köztük magyar, angol, román, német, spanyol (külön európai és latin-amerikai), portugál, lengyel, dán, szlovén, török, kínai
- Volt (2008): 19 nyelv, köztük magyar, angol, román, francia, spanyol stb.
- Toy Story (1995): 17 nyelv, a szokásos
- Toy Story 4 (2019): 17 nyelv
- Ferdinánd (2017): 28 nyelv
- Susi és Tekergő (1955): 24 nyelv
- Verdák (2006): 17 nyelv
- A csodálatos Pókember (2012): 14 nyelv, ez speciel nincs magyarul (legalábbis a román előfizetésben), de természetesen a 25 felirat között van magyar is.
Plusz furcsaság, hogy A csodálatos Pókember 2 van magyarul.
- Star Wars - Baljós árnyak (1999): 17 nyelv
- Family Guy (1999): 10 nyelv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!