Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha németből fizetné egyik...

Ha németből fizetné egyik ismerősöm nekem a disney plus-t, német kártyáról, akkor én csak németül tudnám nèzni, vagy át tudom állítani a nyelvet magyarra?

Figyelt kérdés
Valaki, aki ért ehhez légyszi segítsen, én tanácstalan vagyok.

2022. szept. 16. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az eszköz ip címe amiről nézed, az a meghatározó.
2022. szept. 16. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg át tudod állítani. Én Romániában fizetem, Romániában nézem és nagyon-nagyon ritka az a tartalom, ami csak angolul és románul érhető el, semmilyen más nyelven (ezek inkább az újabb Pixar filmek: Agymanók, Előre, Fel, Verdák 3, Coco stb.)

De a tartalmak legalább 90%-a több nyelven is elérhető, gondolok itt elsősorban a magyarra.

Csak hogy pár példát említsek:

- Oroszlánkirály (1994): 24 nyelv, köztük magyar, angol, román, német, spanyol (külön európai és latin-amerikai), portugál, lengyel, dán, szlovén, török, kínai

- Volt (2008): 19 nyelv, köztük magyar, angol, román, francia, spanyol stb.

- Toy Story (1995): 17 nyelv, a szokásos

- Toy Story 4 (2019): 17 nyelv

- Ferdinánd (2017): 28 nyelv

- Susi és Tekergő (1955): 24 nyelv

- Verdák (2006): 17 nyelv

- A csodálatos Pókember (2012): 14 nyelv, ez speciel nincs magyarul (legalábbis a román előfizetésben), de természetesen a 25 felirat között van magyar is.

Plusz furcsaság, hogy A csodálatos Pókember 2 van magyarul.

- Star Wars - Baljós árnyak (1999): 17 nyelv

- Family Guy (1999): 10 nyelv

2022. szept. 20. 01:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy a nyelvet át tudod állítani akármikor miközben nézed de akár a feliratot is
2022. szept. 23. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. nov. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!