Szerintetek is borzalmas lett a gyűrűk ura hatalom gyűrűi c.sorozat?
Egyáltalán nem tetszett nekem.
Szerintem lényegében meggyalázták vele az eredeti művet és a filmeket.
Kezdjünk ott,hogy minden második karakter legyen az Tünde,Törp,ember,gyaplabu afro amerikai.
Aztán ott vannak a párbeszédek a sorozatban egyszerűen semmit mondóak.
Továbbá minden férfi karakter legyen az Tünde,Törp,ember életképtelen b@lfaszn@k van ábrázolva,szemben a talpraesett "tökös" nőkkel szemben.
És akkor még meg sem említettem,hogy 3. rész után nem érzem,hogy úgy haladna is bármerre a cselekmény.
Egyáltalán nem érzem azt az izgalmat amit egy jó sorozatnál,hogy várom a következő részt.
Megnéztem az eddigi 3 részt. A történetről nem írok semmit, mert igazából csak egy faék egyszerű dolog derült ki belőle. Nem tudom, hogy mennyi potenciált tudtak még beleverni a készítők.
De miért kellett a diverzitás a sorozatba, amikor Tolkien világa alapból változatos? Törpök, elfek, entek, orkok, hobbitok... Erre ez úgy van megoldva, hogy minden fajhoz betuszkoltak afrókat, mert csak ez jelenti a változatosságot a készítők szerint.
Meg a karakterek (mondjuk ez egy erős jelző, mert a legtöbb szereplő benne teljesen egy kaptafa, csak annyi a különbség, hogy melyik oldalon állnak) castingja is minimum "érdekes": az elfek nemes és ívelt-lágy vonásúak, átható tekintettel, erre random behúzgáltak színészeket, és kaptak egy hegyes fület. Az, hogy olyan fejük van mint egy boxolónak, nem számít, csak az, hogy legyen köztük fekete is.
Én nem merem elkezdeni. Tönkretették az Idő Kerekét is, pedig ott bőven volt alapanyag. A 8. részre december óta nem tudtam rávenni magam, mert annyira rossz.
Gondolom akkor milyen lehet A hatalom gyűrűi.
Csak az első részt néztem meg, a többihez annak alapján nincs nagy kedvem.
A hátterek, tájak nagyon szépek, az eredmény alapján erre mehetett el az egymilliárd nagyobbik része. A fő gond, hogy egyszerűen unalmas. Kiszámítható, egyszerű karakterek, sablonos konfliktusok, feszültség semmi. A kisebbik gond hogy ez csak érintőlegesen Középfölde. Én is előre felhúztam magam a néger elfen, de mint kiderült ez másodlagos ahhoz képest, hogy a nemestündékben semmi nemes sincs. Arcra, beszédre, gondolkodásra teljesen emberszerűek. A feka elf ruhája olyan, mintha egy dúnföldiről húzta volna le, rongyos zsákvászon köpeny, meg szörnypofás mellvért. Egy standard egységsugarú, tizenkettő egy tucat fentezit csináltak ennyi pénzből, pont olyan, mint az Idő Kereke meg a Witcher második évada; bár a tájak szebbek.
Még nagyon az elején vagyunk...
Attól még nem kell megítélni!
4k-ban viszont lenyügöző látványvilágot ad :)
Király lett, az 1. évad mind a 8 részét láttam. Tetszenek a karakterek, jól elvannak találva, annyi negatívum csak, hogy a feka elf és törp helyett találhattak volna igazán mást...Meg azt az erdőben élő, bujkáló mezitlábas gyapjaslábú fajt se értem, ők nem a hobbitok lennének amúgy? Ezektől függetlenül tetszett, a vége tele van hatalmas csavarokkal hogy ki kicsoda valójában.
A szöszi főszereplő csajszi Galadriel meg rohadtul elvarázsolt <3 *_* :3 Nagyon cuki és a magyar hangja is illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!