Mi a kedvenc BL-etek amit muszáj megnézni?
Figyelt kérdés
Láttam már:Bad buddy, Not me, My beautiful man,We best love, Cherry blossoms after winter,I told sunset about you, His, Fukou-kun wa kiss suru shika nai,My love mix-up,Night flight, The blue hours,In between season, Suddenly last summer.
Most kapásból ennyi jutott eszembe és nagyon kifogytam az ötletekből!>。<
Ja, amúgy jöhet anime meg film is! ✧w✧
Előre is köszi!
2022. szept. 5. 21:40
1/18 anonim válasza:
Kinnporsche
Love in the air
Vice versa
Secret crush on you (ez néha naaagyooon cringe, de amúgy nem rossz történet, én sokat nevettem rajta)
3/18 A kérdező kommentje:
Kösziii! OwO
2022. szept. 6. 17:27
4/18 anonim válasza:
The eclipse, Cutie pie, Lovely writer, 2gether
6/18 A kérdező kommentje:
Köszii
2022. szept. 7. 19:35
7/18 anonim válasza:
Nem vagyok nagy foci rajongó, régebben néha néztem bl-döntőt, de mindet a real madrid nyerte, úgyhogy egy idő után unalmas lett.
8/18 anonim válasza:
7- es BL itt nem Bajnokok ligáját jelenti, hanem Boyslove ami a fiúk közötti szerelemről szól
9/18 anonim válasza:
TharnType
Love Mechanics
Lovely Writer
Star and sky in my mind
Theory Of Love
Check Out
My Beautiful man (japán)
2gether
Cutie Pie
Fish upon the sky
Bad buddys
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D, 7/9 ezt a viccet már párszor ellőtték...
2022. szept. 11. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!