A T-600as terminátornak milyen nagyobb eltérései voltak a T-800hoz képest?
Nos mondjuk úgy, hogy elég nagy fan vagyok a témakörben, szóval a 600-asok esetében annyit szoktak legfőbb difinek mondani, hogy gumibőrrel készültek, de ezen kívül még akad bőven különbség.
Alapból gyengébb ötvözetből készültek, ez is titánium alapú mint a 800 asok, de egy másabb ötvözet, a hőnek még kevésbé áll ellen.
A működtető szervómotorjai hasonlóak a 800 aséhoz, viszont sokkal gyengébb illesztéseket alkalmaznak, képes viszonylag nagy, akár 50km/óra fölött is futni, viszont ez fixen káros hatással van az illesztésekre.
Hátulról könnyen támadhatóak, ahogy az a negyedik filmben is bemutatásra kerül viszont arra nem térnek ki, hogy a fentebb említett illesztések másik gyengesége, hogy viszonylag könnyen szétszedhetők, így ezeknek a gépeknek a láb vagy váll illesztéseit kellett célozni hozzá, hogy rövid távon harcképtelenné tegyék.
Egyébként a sima T600 általában a gumiborítás nélküli, a gumiborításúakat T650-ként is szokták emlegetni.
Rég láttam már a salvationt,de ha jól emlékszem elég hamar ledarálták a t-600ast john conorék pl mikor a helikopternél a gépfegyverrel szétlövi john a t-600 fejét azt egy t-800as meg se érezte volna.Meg hatúl volt a nyakuknál valami chip vagy nem tudom már mi amit ha megsértettél akkor megzavarodtak és össze vissza kezdtek el lövöldözni.
Lassú és könnyen legyözhető terminator a t600-as. A t800-as sokkal hatékonyabb és jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!