Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek az akció...

Mi lehet ennek az akció filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Már órákat kutattam utána mafab-on de nem találtam rá.

Nehéz feladat mert sem a címét sem a színészek nevét nem tudom.

Egy civil ruhás 45 körüli rendőr és hozzá fiatalabb rendőr kerül, úgy emlékszek az autója egy veterán gép, és a lényeg benne hogy el mennek valami nagyhatalmú bűnözőhöz aki egy villában lakik, ahol a fiatalabb ki akar menteni egy nőt mert rosszul bánnak vele ott. És így kezdődik a balhé hogy hogyan mentsék ki a nőt.

2016 előtti filmről van szó vagy korábbi mert ott körül láttam vagy előtte. Lehet hogy ez egy rosszabb film, mert sem a tévében nem találkoztam vele azóta sem neten.

Holt McCallany, és Viggo Mortensen-t ha látom filmben mindig eszembe jut ez a film de sosem találom.

Köszönök minden segítő választ, tudom hogy nem könnyű de hátha meglenne, mert egyedül nem sikerült.

2022. aug. 22. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak tippelek:

A zöldfülű(1990)

No Man's Land (1987)

Hollywoodi őrjárat

2022. aug. 22. 08:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezektől újabb a film 2007-2016 közötti lehet.
2022. aug. 22. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
gyenge tipp, de a Szupercsapat c. film is így kezdődik, bár abban furgon van és Liam Neeson meg Bradley Cooper. plusz infó kellene a filmről.
2022. aug. 22. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, annyira szerintem nem neves színészek vannak benne.
2022. aug. 22. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Az idősebb rendőr kicsit benne van a rosszban, kizsebel pár rossz embert, ez a jelenet még a fiatal betanítása alatt van a film elején. Később többször is elmennek valami kartell házhoz ahol szintén megy az üzlet a rendőr és egy idősebb főgonosz között, majd később az újonc keveredik bajba egy lány miatt. Itt kezdődik a harc, a lány kimenekítése és a kartell legyőzése.
2023. febr. 19. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Talán valamelyik:

Tripla kilences

Rampart

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin

Az utca királyai

2023. febr. 19. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Megtaláltam.

Nem teljesen emlékeztem jól.

Virítsd a lóvét (2018)

2023. febr. 20. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!