Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Régen láttam, de megpróbálom leírni, amire emlékszem. Nagyon kevés lesz, de hátha valaki felismeri. Magyar szinkronnal néztem, valahogy egy párról szólt, akik talán valami nem kívánatos vagy nem támogatott kapcsolatot folytattak, és mintha fiatalokról lett volna szó. Talán a lány bőrszíne miatt, mert fekete volt. Arra emlékszem, hogy valami hotelben száltak meg ketten, hogy kicsit kettesben maradhassanak (talán rejtőzés miatt) és mintha a srác ha jól emlékszem fehér volt, és talán megsebesült az arcán, mintha össze verték volna. Utána az ugrik még be, hogy fekete fehérben, a csajszi autóban volt, és belülről mutatták, hogy megtámadták az autót, és sikítozás, stb stb. Aztán valahogy írt egy levelet a srácnak, hogy "végre biztonságban vagyunk "itt" valami helyen."

Megpróbáltam össze szedni, de csak ennyire emlékszem. Valaki felismeri ebből?

2021. ápr. 12. 17:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!