Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorolnátok olyan, főleg...

Sorolnátok olyan, főleg régebbi filmeket, amelyekben veréses jelenetek is vannak?

Figyelt kérdés
Nem verekedés, hanem egyoldalú verés, mint mondjuk a Cliffhangerben, ahol Gabe-et és Hal-t is kis híján agyonveri ellenfele. Vagy az Egy maréknyi dollárért című film, ahol a Clint Eastwood által alakított főszereplőt verik félholtra.
2022. aug. 21. 15:39
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Django
2022. aug. 21. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bud Spencer, Terence Hill filmek, elég egyoldalúak mert általában hozzájuk se tudnak szagolni ők meg 30 embert levernek egyszerre. :D
2022. aug. 21. 16:54
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 azok is tetszenek mikor oket kapjak el, a komorabb filmjeikben (kozos, kulon)

persze aztan kesobb ok is lerendezik oket valahogy

amit emlitettem az is ilyen kivel tobb valtozata van

elege klaszikus szerintem

sajnos nem nagyon jutnak eszembe, majd en is csak kesobb kezdek el ilyeneket nezni, azert mivel regi filmek sokkal jobbak, valosaghubbek

mint a mostanu agymenesek amiknek semmi ertelme, lassan latvanyuk sincs, nem hogy tortenetuk

2022. aug. 21. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Keoma

Viva Django.Amit az első írt. Ebben Terence Hillt verik el alaposan.

Malone(1987)

Országúti diszkó

2022. aug. 21. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Jókat írtatok, köszi. Azért a régebbiekre vagyok kíváncsi, mert azokban élethűbben adták vissza ezeket a jeleneteket, ma már ez inkább technikai. Azért egy mostanit is tudok mondani, az Ölni kíméletesen filmben Ray Liottát "simogatják" meg egy kicsit.
2022. aug. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!