Sorolnátok nekem ilyen filmeket?
Írhatom, hogy Tüskevár, de nem tudom, mennyire fognak pirosra verni érte. Tutajos az elején egy luzer álmodozó, beteges, gyenge gyerek. Matula a keze közé veszi és Tutajos felnő a nevéhez: megtanul evezni, rákot, harcsát fogni, ludat lőni, fát hasogatni, tüzet rakni, ágyat vetni, nem leégni a napon, azaz ember lesz belőle a taknyos kölökből. Feltöltődik d vitaminnal és izommal. Az iskolába visszatérve a legnagyobb bully, akinek a neve is az, hogy Bika, gyorsan meg is tapasztalja, hogy tudatos többé nem az, akit félre tud lökni.
Azt hiszem elég jól passzol a kérdéshez a történet.
Jöhet a lepontozás!
Első válaszoló köszi szépen:)
Utolsó ha így van a sztori ahogy leirod akkor tökéletesen illik a kérdésemre a válasz,megy a zöld pacsi:),már egyébként is megakartam azt nézni :D
Jöhetnek még a hasonló filmek btw :)
Most nem elemezem ki, de ilyen az Oroszlánkirály is. Igaz az sokkal jobban épít jungi pszichológiára, és állatokkal van, nem emberekkel és nem iskola van, hanem a vadon. De témába illik :)
Na és trollkodáson kívül is van itt néhány film, aztán vissza megyek a dög unalmas munkába...
Loser
Kick ass - bár kicsit ez is
Wired Science
10 dolog, amit utálok benned
Superbad
She is out of my league
Ha már videoklip, akkor egy igényes zenét hadd ajánljak neked, aminek a klipje is pont erről szól:
ANIMALS AS LEADERS - Physical Education (Official Music Video):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!