Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorolnátok nekem ilyen filmeket?

Onyx123 kérdése:

Sorolnátok nekem ilyen filmeket?

Figyelt kérdés
Gimis filmek,melyekben a főszereplő egy nagy lúzer az elején majd a film végén a nagyképűek megszégyenülnek és a lúzerból népszerű lesz pl Dögölj meg John Tucker,vagy a Someone to You zene klipje

#tanulság #nepszeruek #nagykepuek
2020. aug. 12. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
The New Guy
2020. aug. 12. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Írhatom, hogy Tüskevár, de nem tudom, mennyire fognak pirosra verni érte. Tutajos az elején egy luzer álmodozó, beteges, gyenge gyerek. Matula a keze közé veszi és Tutajos felnő a nevéhez: megtanul evezni, rákot, harcsát fogni, ludat lőni, fát hasogatni, tüzet rakni, ágyat vetni, nem leégni a napon, azaz ember lesz belőle a taknyos kölökből. Feltöltődik d vitaminnal és izommal. Az iskolába visszatérve a legnagyobb bully, akinek a neve is az, hogy Bika, gyorsan meg is tapasztalja, hogy tudatos többé nem az, akit félre tud lökni.

Azt hiszem elég jól passzol a kérdéshez a történet.

Jöhet a lepontozás!

2020. aug. 12. 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló köszi szépen:)

Utolsó ha így van a sztori ahogy leirod akkor tökéletesen illik a kérdésemre a válasz,megy a zöld pacsi:),már egyébként is megakartam azt nézni :D

Jöhetnek még a hasonló filmek btw :)

2020. aug. 12. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
(félre pötyögtem. Nem tudatos, hanem Tutajos)
2020. aug. 12. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Most nem elemezem ki, de ilyen az Oroszlánkirály is. Igaz az sokkal jobban épít jungi pszichológiára, és állatokkal van, nem emberekkel és nem iskola van, hanem a vadon. De témába illik :)

Na és trollkodáson kívül is van itt néhány film, aztán vissza megyek a dög unalmas munkába...

Loser

Kick ass - bár kicsit ez is

Wired Science

10 dolog, amit utálok benned

Superbad

She is out of my league

2020. aug. 12. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már videoklip, akkor egy igényes zenét hadd ajánljak neked, aminek a klipje is pont erről szól:

ANIMALS AS LEADERS - Physical Education (Official Music Video):

https://www.youtube.com/watch?v=0jpOBd949O4

2020. aug. 13. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!