Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan Netflix/HBO/Disney...

Olyan Netflix/HBO/Disney sorozat/film amiben nincs semmi LMBTQ? (Nem nekem kell, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval anyumék előfizettek Netflixre és HBO-ra, és a Disney is tervben van. Van egy 8 éves húgom és ajánlottam nekik a Jurassic Park Krétakori Tábort, mert nekem is tetszett. Ez a még az ötödik (vagy negyedik? Idk) évad kijövetele előtt volt, és nem tudtam, hogy két csaj össze fog jönni benne.

Nekem semmi bajom ezzel, teljes mértékben elfogadom, de apumék tipikusan "semmi bajom velük, de csinálják a négy fal között, mert ez egy betegség és nem normális, es ha gyerekeknek mutatják ők is ilyenek lesznek" stb... És hiába magyarázom, hogy amúgy rohadtul nem, és ezt kutatások is bizonyították, hajthatatlanok, szóval inkább abbahagytam.

Viszont nem szeretném, ha emiatt lemondanák az összes streaming szolgáltatást, úgyhogy gondoltam szedek össze nekik olyan filmeket es sorikat amikben semmi ilyen nincs :D

2022. aug. 17. 14:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Gyereksorozatok is jók, a lényeg, hogy a húgom ne lássa, igazából csak az veri ki a biztosítékot :D
2022. aug. 17. 16:58
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
A Ntflixen van olyan, hogy Kids. Ott szerintem nem nagyon van lmbtq, vagy csak nagyon kevés.
2022. aug. 17. 17:37
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
Nehéz lesz olyat találni amibe nem csempészik bele, ez már politika, vagyis a PC kultúra része.
2022. aug. 17. 21:50
 14/23 A kérdező kommentje:
#12 a húgomnak Kids-e van, a Jurassic Park-ot apum fiókjan nézték, erre nem is gondoltam! Köszi, akkor majd megmondom nekik, hogy azon nézzenek sorikat :D
2022. aug. 17. 22:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Az előbbihez: úgy értem a húgommal. Ha felnőtt filmben van azt elviselik, csak a kicsinek nem szabad látnia :D
2022. aug. 17. 22:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kids/gyermek opció van mind a 3 streaming szolgáltatónál (sőt, a Disney direkt rákérdez, hogy kéred-e a +18-as tartalmakat vagy nem), így ez alapján tudtok szűrni.
2022. aug. 18. 14:24
 17/23 Drakula ***** válasza:
100%

"Nincs baj a homofóbiájukkal csak csinálják a 4 fal között :D"

Épp ott akarják csinálni.

Kapásból arelytélyek városkája jut eszembe, bár állitolag ott is van ilyen karakter páros, de ha én nem vettem észre akkor a gyerek se fogja.

Aztán még: lármás család, csillag kontra gonosz erők, A szellem és Molly McGee és talán még a miracoulus, bár lehet hogy az csak Disney channelen és nem +-on van. És amphibia.

Netflix: Alvin és a mokusok, kung fu panda: A sárkány lovag, sárkány herceg, pizsi hösök, csésze fej és bögre arc, bébi úr újra munkában, a nyúl szamuráj titka.

2022. aug. 18. 14:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
17. Nem láttam mindet, amit felsoroltál, de a Sárkány hercegben vannak meleg párok.
2022. aug. 18. 14:38
 19/23 Drakula ***** válasza:
100%
Á, azt én se néztem meg.
2022. aug. 18. 14:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, éppen akartam írni, hogy a sákányherceget én is nézem, es abban van LMBTQ, de köszi a választ #17 :D
2022. aug. 18. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!