A pókember triológiához van köze a Csodálatos pókemberhez aminek két része van?
Még kiskoromban láttam utoljára a
Pókembert, így az este le is daráltam két részt belőle, és mivel már csak egy rész van eléggé elszontyolodtam mert imádom! És ez lenne a kérdésem, hogy a két részes Csodálatos pókembernek van köze a triológiához? Vagy teljesen különálló film? Ha nincs is köze hozzá, érdemes megnézni? Van olyan jó mint a sima Pókember?
Különálló film.
Nem rossz, bár nem is egy nagy eresztés, de vannak benne jó dolgok, csak alapvetően nem lett befejezve, nem csinálták meg a 3. részt.
Én szeretem azt a két filmet is, remélem lesz folytatás, állítólag készül majd az új sikereken felbuzdulva.
A legújabb Pókember filmnek van némi köze az első trilógiához, viszont mivel az az MCU része, ezért minimum a Tom Holland filmeket és mondjuk a Végtelen Háborút, Végjátékot jó ismerni hozzá. Esetleg dr. Strange-et.
"Ahhoz hogy értsd a Pókember 3-at, meg kell nézd a Pókember 1-2-3-at, 1-2-őt, 1-2-őt."
Külön vannak a régi trilógiától, de a Tom Holland-os 3. részben mind a 3 fele Pókember venne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!