Milyen régi Tv-s csatornákra emlékeztek? Tudtok onnan régi meséket írni nekem?
Figyelt kérdés
Testvérem gyerekei jövőhéten jönnek hozzám nyaralni és gondoltam összeírnék régi 2000-es meséket amiket nagyon szerettünk nézni. Például Minimax,Nickelodeon,Jimjam, Disney channel. Erre lennék kíváncsi,hogy nektek mi volt a kedvenc meséitek meg csatornáitok2022. aug. 15. 13:07
1/2 anonim válasza:
M1 - Kacsamesék, Balu kapitány kalandjai, Micimackó, Hupikék Törpikék
Angol Cartoon Network - ami épp ment, nem értettünk belőle kb semmit
Sat1 (Német) - Hupikék Törpikék
2/2 anonim válasza:
Hát én éppen a 2000-es évek közepén születtem (2005), de nagyon sok mesét néztünk a húgommal.
Minimax: Bibi és Tina, Eperke, Vízcsepp mester, Állati küldetés, Lovas Klub, Bajkeverő majom, A varázslatos iskolabusz
Nickelodeon: Spongyabob,Csőrös Harvey, Bubi guppik (nem tudom hogyan kell leírni😅) Jimmy Neutron kalandjai? Talán ez volt a címe, Tündéri keresztszülők
Disney: Phineas és Ferb, Rejtélyek városkája, Csillag kontra gonosz erők, Pecatanya
Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, remélem tudtam segíteni 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!