Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismert idézetek filmekből,...

Ismert idézetek filmekből, sorozatokból?

Figyelt kérdés

Össze akarok gyűjteni nagy mennyiségű közismert, akár mémmé vált, vagy szubkultúrákban gyakran idézett mondatot filmekből, sorozatokból. Olyan mondatokat keresek, amik ha elhangzanak, a legtöbb társaságban lesz legalább egyvalaki aki fleismeri.

Ez egyelőre brainstorming, azaz a mennyiség a cél, nem a minőség, nem baj, ha nem életed legjobb idézete!

Pl

"JÖttömre 5 nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felöl"

"Azért ez még csak egynek számít!"

"drágaszág"

Gyűrűk Ura

"Az Erő legyen veled!"

"Te voltál a kiválasztott!"

"Én vagyok az apád!"

"Leves, én főztem."

"It's over! I have the high ground!"

Star Wars

"Sose nyomd fullba a kretént!"

Trópusi Vihar

"Közeleg a tél"

Trónok Harca

"5 pont a Griffendéltől!"

Harry Potter

"Asta la vista"

"I'll be back!"

Terminátor

Vannak amik angolul jobban szólnak mint magyarul, az a verzió kell ami közismertebb.

Előre is köszi mindnekinek aki ír!

2022. aug. 12. 11:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

,,Ez a magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk." (A tanú)

,,Ebből tudhatod, hogy valaki igazit találtál: amikor egy (...) büdös szót se szóltok egy percig, és jól esik a közös hallgatás." (Ponyvaregény)

2022. aug. 12. 21:23
 12/19 A kérdező kommentje:

"Jóóóó, jóóóóóóóóóóóóóóóóó"

Darth Sidious, Star Wars

Köszi, nagoyn jók, jöhetnek még!:D

2022. aug. 12. 22:52
 13/19 Jól van ez így? ***** válasza:

"Van még valaki?" Trója [link]

[link]

"One million dollars." Austin Powers: International Man of Mystery

"Csak semmi pánik, négerek vagyunk!" Bad Boys

[link]

"Szingájá!" Hullajó!

"Csodabogár!"

"Igyunk egy tőtetet!"

"Dömöckölni akarlak!" Káposztaleves

"Felken, fényez." Karate kölyök

„A nagy erő nagy felelősséggel jár” Pókember

"Apu dühödt irigysége vagyok."

"Uraim! Üdvözölet a Harcosok Klubjában. Az első szabály: egy szót sem a klubról. A második szabály: egy szót sem a klubról! A harmadik Harcosok Klubja szabály: ha valaki kiált, kivan, kibukik, vége a harcnak. Negyedik szabály: csak ketten küzdhetnek egyszerre. Ötödik szabály: egyszerre csak egy bunyó, emberek. Hatodik szabály: nincs ing, nincs cipő. Hetedik szabály: a küzdelem addig tart, amíg tartania kell. És a nyolcadik és utolsó szabály: ha most vagy itt először, bunyóznod kell!"

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 13. 15:07
 14/19 TitanWar01 válasza:
50%

"Fuck"-The Witcher

"You either die as a hero, or you live long enough to see yourself become the villain"-The Dark Knight

"Pete Mitchell százados. A hívóneve: Maverick"-Top Gun:Maverick

2022. aug. 25. 16:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"A nagy erővel nagy felelősség jár." - Pókember

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld" - Star Wars: A birodalom visszavág

"A végtelenbe és tovább" - Toy Story

"Houston, baj van!" - Apollo 13

"Nem jó, de nem is tragikus" - Csernobil

"Jobb szeretem nem tudni, melyik perc az utolsó. Halandó életünk minden egyes nyomorult pillanata ettől válik oly értékessé." - A Karib-tenger kalózai

"One does not simply walk into Mordor" - A Gyűrűk Ura

"A gondolat a legellenállóbb parazita, ha egyszer gyökeret ver, kiirtani lehetetlen." - Eredet

"Látod, mim van? Van egy üveg földem! Van egy üveg földem! Na és mi van benne?" - A Karib-tenger kalózai – Holtak kincse

"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban." - Csillagok között

"I feel the need, the need for speed" - Top Gun

"Csak még egy kérdés! - Columbo

"If we can't protect the world, you can be damn sure we'll avenge it." Tony Stark

"If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you." - Elrabolva

2022. aug. 25. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
-Zabáld meg a sz.rom! /Kabluey, a kék kabala/
2022. aug. 26. 08:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, mire gondolsz: hogy hatot lőttem-e, vagy csak ötöt. Őszintén bevallom, ebben a zűrzavarban én sem számoltam. De öcsém, ha ebben a 44-es Magnumban maradt még egy töltény, az leszakítja a fejedet.

Tedd fel magadnak a shakespeare-i kérdést: lenni, vagy nem lenni?"

/Piszkos Harry/

-Szóval te vagy William Munny Missouriból. Aki nőket és gyerekeket öl.

-Így van. Nőket és gyerekeket is öltem. Volt idő, amikor megöltem mindent, ami élt és mozgott. Most azért jöttem, hogy téged öljelek meg.

/Nincs bocsánat/

"Láttam, láttam sok olyat, amit ti emberek el se hinnétek. Lángban álló hadihajókat túl az Orion-csillagképen, láttam C-sugarakat csillogni a sötétben a Tannhauser kapu mellett. Ezek a csodás pillanatok eltűnnek az időben, akár a könnyek az esőben... Ideje meghalni."

/Szárnyas fejvadász/

2022. aug. 26. 08:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hol volt Gondor mikor Nyugatvég elesett?!" Gyűrűk ura: A két torony

" - A gyűrű bár ne került volna hozzám! És ne történt volna mindez..

- Mind így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt. Nekünk csak akkor kell döntenünk, hogy mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik." Gyűrűk ura: A gyűrű szövetsége

"Egyszer egy népszámláló ki akart kérdezni. A máját ettem meg, szép nagy szemű babbal és jó chiantit ittam rá." A bárányok hallgatnak

"Hogy akarja? Belekkel kint vagy belekkel bent?" Hannibal

2022. szept. 6. 17:18
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

Legközelebb magadat ejtsd bele, a butaságoddal együtt. Gandalf, a Gyűrűk Ura

Egy vén szipirtyót, rusnya nagy szemüvegben. Ron Weasley, Harry Potter

2023. aug. 17. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!