Az imdb-n szó nélkül töröltek egy kommentemet pár nap után egy sorozatnál. Lent leírtom magyarul, hogy mit írtam angolul oda. Manapság már nem lehet kritizálni vagy mi? Woke cucc volt annyi a lényeg. Netflix.
Megnéztem egy részt, hogy megnézzem milyen, de többet nem nézek belőle! Ez is csak egy újabb tipikus WOKE sorozat! Ráadásul egyetlen vonzó szereplő sincs benne (nemhogy lány), hogy legalább megérje megnézni ezt a mocskot! Ne nézd meg, ha nem szereted a WOKE-t!
Volt ebbe valami sértő amúgy most komolyan?
Szerintem azért, mert unalmas. Egyeseknél megindul a pavlovi reflex, ha meglátnak egy feketét és ez woke.
Lassan az utca is woke lesz, mert sétálnak ott is feketék, melegek és nők.
Woke a Föld, mert a fehéreken kívül élnek rajta mások.
Isten is woke, mert teremtett mindenféle bőrszínt.
Szóval már uncsi szerintem. Régen még vicces volt, de most már azt hiszem árt a valódi kritikának, mert az átvitt értelme az, hogy "nem bírom elviselni, hogy léteznek mások is, akik nem pont olyanok mint én".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!