Amelyik Cinema Cityben a film után a folyosóra sétálok ki még a jegykezelési részen belül, akadályozza egyáltalán valami, hogy ne üljek csak úgy be még egy filmre? Valaki kipróbálta ezt már?
Ez most csak egy tipp, de ha a koordinálva vannak a beengedési és távozási időpontok, akkor elvileg a filmek végén távozók esetén még nincs beengedés egyik terembe sem, nehogy keveredjenek a látogatók. Így elég azt figyelni, hogy ha a távozási időszakban ül be valaki egy terembe miközben még nincs beengedési idő, ott valami már gyanús.
Ha olyan szinten működőképes és biztonságosan kivitelezhető lenne amit kérdezel, biztos hogy jóval nagyobb lenne a közbeszédben ennek a lehetősége, és ugyanilyen módon ügyelne a mozi arra, hogy ne lehessen a kiskaput használni.
Film vége előtt ott áll az ajtóban egy dolgozó és a kijáratra vezető folyosóra tudsz csak menni.
(hozzáteszem, pont az olyan suttyók miatt, akik ilyeneket tennének)
Az Allee-ban (főleg oda járok) sem a termekhez visz a kijárat, de mint írtam a Westendnél (ha jól emlékszem ott, de valamelyik pesti CC-ben biztos) egy a be- és kijárat. Amikor ott jártam gondoltam bele, hogy most akkor vége a filmnek, semmilyen ellenőrzés sehol és itt van a többi terem, a jegykezelés meg messze a bejáratnál.
Nem azt mondom, hogy rendszert csinálnék ebből, szó sincs róla, de ha valaki azt írná hogy kipróbálta és meg lehet csinálni simán, vagy hogy ha el is kapták, csak kifizettették vele a jegyet és jól megdorgálták, de nem perelték be vagy mittudomén, akkor egyszer kipróbálnám “csak egyszer élünk” alapon hogy beülök a fizetett film után egy másikra, ahol maradt hely:))
Jó hülye vagy.... Egyszer élünk, drogozz, ugorj ki az emeletről is stb...
"ha el is kapták, csak kifizettették vele a jegyet...."
Ergo nem baj, ha kifizettetik? Akkor vedd meg idióta. 2000 forint ennyit számít neked? Nagy szaralak lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!