Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmes csatornát...

Melyik filmes csatornát használjátok? Melyik éri meg ?

Figyelt kérdés

Netflix

HBO

Disney+

Érveket kérek kinek melyik vállt be és miért? Mennyibe kerül?

Nekünk Netflix van amit már kezdem unni és túl is van árazva .

Van egy pár sorozat amiért sajnalnam ott hagyni de nem sok értelmes film és sorozat van ott + kevés a magyar szinkron is .

2022. aug. 2. 17:47
A kérdező szavazást indított:
Disney+
Netflix
HBO
Egyéb
26 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:

Melyiknek van több kínálata,melyiknek van több magyar szinkronos filmek/sorozata?

Melyik csatornara milyen fajta tartalmak jellemzőek?

2022. aug. 2. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Szubjektív kinek mi felel meg és miért. Járj utána magad a saját véleményedért.
2022. aug. 2. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

Nekem a torrent éri meg. Azt nézek, amit csak akarok és a tartalom akkor tűnik el, ha én törlöm.

Addig szerintem ezek a streamingek nem igazán érik meg, amíg nem működnek hasonlóan a steamhez például. Ott ha megveszel valamit, akkor az a tiéd. Ha le is kerül a kínálatból, te akkor is le tudod tölteni.

De miért fizessek valamiért, amit bármikor elvehetnek? Nem vagyok kényszeres sorozatnéző. Van egy-kettő, ami érdekel, amiért kifizetnék többet is, de nem fizetek azért, hogy elérjek egy csomó tartalmat, ami nem is érdekel.

2022. aug. 2. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Hbo Max és a Disney+ kínálata is tetszik. A szinkron aránya is elég magas. Ezen kívül nehéz mit írni még, de ha jól tudom, akkor előfizetés nélkül is meg lehet nézni az Hbo Max kínálatát. Hátha megtetszik.
2022. aug. 2. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!