Van olyan rajtam kívül, aki utálja a South Parkot?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon mélynek akarja előadni magát, de igazából arról szól az egész, hogy mindenkit lefikáznak, mert az a menő. Sok fiatal még a harmincas éveiben is ezen a szinten van, hogy mindent ki kell gúnyolni, mert attól vagyok király, aki meg hisz valamiben, az hülye. Ez kb. nekik szól, az értelmesebbek vagy nem is nézik, vagy kinőnek belőle 14 éves korukra kb.2022. júl. 28. 21:19
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem csak idegesít, hogy más a világképük. Gondolom kigúnyolták a vallást vagy a konteót, amiben hiszel.
Engem nem köt le a South park, ugyanakkor megértem, hogy világot valaki csak ilyen humor segítségével tudja feldolgozni. Ahogyan te hiszel valamiben, úgy valaki gondolhatja azt, hogy a hited egy hatalmas baromság.
És lássuk be a kigúnyolás még mindig jobb módszer annál, mint amit más emberek engednek meg maguknak akkor, ha nem követed a hitüket. A kigúnyolás szinte már kedvesség, szeretet.
2/6 anonim 

válasza:

Én imádom, főleg a sulibuszvezető Vackor nénit vagy ki az :D
3/6 A kérdező kommentje:
#1: Szerintem az a fajta kigúnyolás, amikor pl. betegeken meg hasonlókon viccelődsz, nem éppen emberi dolog, és ezt a South Park készítői rendszeresen megteszik. A másik, hogy a világ kigúnyolása is csak akkor értelmes, ha mögötte van azért valami eszményed, de akik a South Parkot készítik és élvezik, azoknak szerintem csak az olcsó cinizmus áll az egész mögött.
2022. júl. 28. 23:31
4/6 anonim 

válasza:

Az egész egy szarkasztikus társadalom kritika. Régebben vicces volt (akarom mondani a régi évadok) az utóbbi években kiadott évadok már erőltetettek, igazából ennek az az oka hogy már elég diktatórikusan működik nyugaton a filmipar. Nagyon megkell válogatni mit raksz a műbe mert krva kemény pereket zúdítanak rájuk
5/6 anonim 

válasza:

Nos, arról nem tehetnek ha nem érted sokszor a mondandót, mert néha nem egy gunyolódás mögött is van valami kis bujtatott tartalom, de amúgy örökérvényű dolog, ha nem tetszik ne nézd.
6/6 anonim 

válasza:

Régen jó volt, bár nálam azért voltak részek, amik kiverték a biztosítékot, és azért sok paródia szerintem azért nem igazán sikerült.
Egyébként igen,
Az legutolsó évadok számomra nézhetetlenek, egyszerűen nem viccesek, unalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!