Felvennétek karácsonykor? Rajtam nem lenne ilyen rövid.
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 22:34
2/11 anonim válasza:
Ezeket nem családi, barári összejövetelekre találták ki. Max egy erotikus estéhez...
3/11 anonim válasza:
Jó-jó, de szerintem is baráti összejövetelre vagy ha csinizni szeretnél a párodnak egyik karácsony este.
5/11 Noren1989 válasza:
Én nem, de csak mert férfi vagyok. Nőként szerintem a pàroddal ok.
6/11 anonim válasza:
Érdekes, mindenki ugyanazt irta, de csak az enyém lett lepontozva (1-es) 😀
8/11 anonim válasza:
Én felvenném, szerintem csinos. Sötétkék színű vastagabb harisnyát vennék fel hozzá és máris nem annyira kihívó. Ha jól látom a hölgy még harisnyát sem visel hozzá.
9/11 anonim válasza:
Attól függ. Egyrészt ha nem ennyire lesz rövid, akkor mennyire. Mert ez elég rövid.
Másrészt ha nálatok a karácsony egy elegáns esemény, ahol mindenki csinosban van, megvacsoráztok, isztok egy pohár bort és annyi a progi, akkor oké. Ha olyan mint egy átlag magyar családnál, hogy az emberek nincsenek különösen kiöltözve, esetleg vannak gyerekek, akikkel játszani kell, akkor nem illik oda. Egyik karácsonykor egy rokonom hasonló ruhában volt, leült legózni a gyerekekkel, hát mindent látni lehetett, egymás között azóta emlegetjük, hogy miért gondolta hogy bárkit is érdekel a bugyija a családban.
10/11 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, elég csinos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!