Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ilyen filmet mondani?

Tudnátok ilyen filmet mondani?

Figyelt kérdés

Szòval olyan filmre/horrorfilmre vagyok kìvàncsi, ahol érzéstelenìtés nélkül végeznek műtéteket nőkön (pl otthon egy csàszàrmetszést, vagy golyò eltàvolìtàst, sebkiégetést stb)

és közben lefogjàk, lekötözik őket.

Azért nem kizàròlag horrorfilmet ìrtam, mert pl kalandfilmben is lehet olyan, hogy egy erdőben kimegy a nő bokàja és vieszarakjàk stb

2022. júl. 28. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
A cukorfalat című filmben egy kiscsaj kiheréli a csávót sebészi pontossággal.De ott ha jól emlékszem azért használt érzéstelenítőt.De a srác akarata ellenére történt ez az egész :)
2022. júl. 28. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
De én pont fordìtva akarok, tehàt nőkön végezzék
2022. júl. 28. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
nem kizárólag nőkön végzik, de " A sebész" sorozat az ilyen érzéstelenítés nélkül műtenek :D
2022. júl. 28. 14:18
 4/6 A kérdező kommentje:
De én filmrre lennék kìvàncsi, és nem sorozatra7
2022. júl. 28. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
#1: Átverés volt, igazából nem herélte ki.
2022. júl. 28. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát most nem tudom, hogy ez ideillik-e de talán igen: Motel. Ott aztán nincs érzéstelenítés az egyszer biztos :D
2022. júl. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!