Tudnátok olyan filmet mondani ami nagyjából megfelelel nekem és a barátnőmnek is? Többi lent.
Filmet szeretnénk nézni csak az a baj hogy ebben nagyon mások vagyunk én horror minden mennyiségben ő pedig már egy akciófilmtől is megijed. Én nem akarok vicces filmeket nézni ő meg nem akar horrort.
Hogy tudnánk dűlőre jutni? A válaszokat előre is köszönöm
Kompromisszum. Mindketten engedjetek kicsit, legyetek nyitottak, de ne erőltessétek rá a másikra a saját akaratotokat. Ha ő fél, azzal nem tud mit kezdeni, de annyi jó film van, ami nem félelmetes. Sci-fik, drámák, vígjátékok vagy akár ötvözeteik ezeknek. Csomó életrajzi film, amik érdekesek.
Kb minden második film jó, amiben Tom Hanks benne van és szerintem kb egyik sem félelmetes.
Kapj el, ha tudsz
Terminál
Számkivetett
Forrest Gump
Halálsoron
Stb
De vannak romantikus drámák is, amik tök jók.
Szerintem a Nász-ajánlat is ilyen vagy a Csillagainkban a hiba, esetleg a Szerelem második látásra (2019)
De vannak nem annyira durva akciók is.
Nincs alku
A belső ember
Deja vu
2.-es vagyok hát ez a baj hogy én a horror vígjátékokat se szeretem annyira :D
De a "Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaly disznóvágáskor" - t régen rengetegszer néztem meg az nekem nagyon tetszett. Ha nem láttátok előzetest nézzétek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!