Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatbarát oldal másnál sem...

Sorozatbarát oldal másnál sem tölt be?

Figyelt kérdés
Reggel még teljesen jó volt, aztán már sem laptopon, sem telefonon nem tölt be az oldal. Nálatok működik?
2022. júl. 26. 14:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Amint kiírtam a kérdést, már be is töltött az oldal :). Szóval már működik.
2022. júl. 26. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Tegnap mèg semmi baja nem volt. Ma már Nekem sem tölt be. Illetve változó. Volt pár perc amikor betöltött az elmúlt 4 órában, máskor meg nem.

Mikor rákattintok az elmentett sorozataim valamelyikére, Csomó ideig gondolkodik, aztán nem tölt be, úgy mintha nem lenne net, pedig van, mert minden más oldal betölt.

Végre szabin vagyok, erre nem tudom nézni.

Nem tudom mi a gond, mert nem serverhibát ír, azt felismerem. Egyszerűen nem tölt be.

2022. júl. 26. 15:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Korai volt az öröm részemről is, mert ugyan betöltött az oldal, de amint rákottintottam egy sorozatra, vagy be sem tölt, ahogy te is írod, vagy hosszú perceken keresztül teker. Rutert újraindítottam, sütiket kidobtam, másik böngészőből is próbáltam, illetve több kütyüről is. Remélem holnap már jo lesz az oldal, bár fura, hogy sehol sem lehet tájékozódni az esetleges hibákról.
2022. júl. 26. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Most per pillanat nekem sem megy
2022. júl. 26. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Az fb csoportban egyre többen jelzik hogy nem működik, ott ahol vodafone a szolgáltató.
2022. júl. 27. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én külföldi vagyok T commal és nem megy
2022. júl. 27. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyelőre több órája stabilan működik, meglátjuk meddig tart.
2022. júl. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!