Vannak itt sorozatbarátosok? Milyen ez az oldal? Van rajta sok sorozat?
Amit leírt az eggyes az igaz.
Viszont tényleg rengetek sorozat van fent. 6 vagy 7 ezer azt hiszem
Ottani tagok által küldött meghívóval.
Viszont sokan nem adnak, mert ha a meghívott szabályt szeg, akkor a meghívó is repül vele együtt.
Több mint 8 éve fent vagyok az oldalon, ami egy link gyűjtőoldal. Rengeteg sorozat van fent és folyamatosan gyarapszik. Egyre jobbak a lejátszók is. Minden nap nézek rajta sorozatokat reklámmentesen, + pár jobb tv műsort is amit feltesznek. Nagyon szeretem.
Csak ezt az oldalt, illetve hírekhez az rt mostot még használom. De tv- m emiatt évek óta nincs , le lett mondva, mert csak felesleges kiadássá vált nem használtuk. A rengeteg reklám miatt amúgy is élvezhetetlen volt. Szerencsés vagyok, még az indulása után alig 3 hónappal találtam meg az oldalt, akkor még javában lehetett simán regisztrálni. Aztán évek múlva a sok visszaélês, szabályszegés, trollkodás miatt lett meghívós a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!