Csak szerintem kapcsolt erős lejtmenetbe az Agymenők c. sorozat onnantól kezdve, hogy Raj kivételével mindegyiküknek lett nője?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 12:08
11/19 anonim válasza:
#10 Hm. Én úgy emlékszem, hogy végig elég sokat piált. De majd újranézem megint.
12/19 anonim válasza:
Szerintem ha mindenképp meg kéne nevezni a sorozatban mely szál nem volt jó, az szerintem a Howard anyja fonal és hogy Bernadettet is olyanná tették.
13/19 anonim válasza:
#12 Igen, az az ordibálás nagyon kínos volt.
14/19 anonim válasza:
"Penny a sorozat elején egy nagyon jó kis csajszi, aki kicsit butuska, kicsit felszínes, de azért szerethető"
"nem értem, hogy az elvileg rettentő intelligens Leonard hogy nem ábrándul ki belőle."
Sajnálom, ha félreértem, de ilyenkor mindig az az érzésem, hogy a pasik nem vágynak okos nőkre, csak arra hogy szép legyen és dugható. Aztán meg megy a hiszti, hogy a buta nő miket csinál...
15/19 anonim válasza:
Számomra nem önmagában a barátnők ténye rontotta le a sorozatot, hanem Amy borzasztóan irritáló karaktere. Illetve a barátnőkkel/feleségekkel kapcsolatos következetlenségek, mint pl. Amy jellemének változása (ugye az első megjelenésekor ugyanolyan racionális, mint Sheldon), vagy Bernadett és Howard három-négyszeri pálfordulása, miszerint melyikük szeretne/nem szeretne gyerekeket.
16/19 anonim válasza:
én azt vettem észre hogy a sorozatokat nem jó 7 évadnál tovább húzni. nem attól lett rossz az agymenők, max akkoriban. de velem annyira megutáltatta magát hogy már a korábbi részek is fárasztóbbak lettek.
18/19 anonim válasza:
13: Miért, tipikus jiddische mame…
19/19 anonim válasza:
Én is a párkapcsolatok szilárdulásakor láttam a gyengülést. Lehet, hogy a fix kapcsolatok már azért íródtak bele a történetbe, mert már le akarták zárni... Nagy kár érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!