Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem kapcsolt erős...

Csak szerintem kapcsolt erős lejtmenetbe az Agymenők c. sorozat onnantól kezdve, hogy Raj kivételével mindegyiküknek lett nője?

Figyelt kérdés

2022. júl. 23. 12:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy viszonylag sokszor kapott kritikája a sorozatnak, de én nem értek vele egyet. Szerintem pont, hogy ettől lett emberségesebb a sorozat. Nyilván nem mindenki ezt várja ettől, és ezzel sincs semmi gond. De annyira okos ott mindenki, annyira földöntúli sokszor minden, hogy jó egy kicsit kapcsolati, emberi oldalról nézni a dolgokat.

Jó látni a párkapcsolati nehézségeket, és az ezzel járó küzdelmeket. Szerintem kifejezetten jól lettek ezek a szálak megírva, mert nincs benne annyi dráma mint annyi más sitcomba.

2022. júl. 23. 12:19
 2/19 anonim ***** válasza:
33%

Pont, hogy nem, unalmas lett volna egy idő után.

De szerintem aki nélkül nagyon sokan nem nézték volna , aki a legnagyobbat dobott a sorozaton az Kaley Cuoco

2022. júl. 23. 13:55
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább akörül kapcsol lejtmenetbe, hogy Sheldon megszűnik Sheldon lenni Amy mellett. A kapcsolatuk elején még egy darabig önmaga maradt, aztán átváltozott valami kínos tutyimutyivá. Hasonló történt Pennyvel is, aki jónősége ellenére együttmaradt, sőt, össze is házasodott az egyre potrohosodó, csúnyuló Leonarddel.
2022. júl. 23. 13:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Kaley Cuoco, azaz Penny a sorozat elején egy nagyon jó kis csajszi, aki kicsit butuska, kicsit felszínes, de azért szerethető. Később viszont már csak egy szopott gombóc fejű, tuskó alkesz. Kifejezetten utálatos karaktert csináltak belőle szerintem...
2022. júl. 23. 14:05
 5/19 anonim ***** válasza:
49%

3-as:

Szerintem pont hogy Amy mellett kezd fejlődni az EQ-ja és kezd figyelni másokra.

2022. júl. 23. 14:07
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
"szopott gombóc fejű" :D Már máskor is olvastam, hogy csak az első évadokban nézett ki jól, de őszintén, én nem látok túl nagy változást a kinézetében. Mondjuk én csaj vagyok, lehet azért nem.
2022. júl. 23. 14:07
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
#5 Oké, de ez szerintem inkább ártott, mint használt a sorozatnak.
2022. júl. 23. 14:08
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Penny szerintem azért kezd alkoholista lenni, mert nem tudja feldolgozni, hogy az apja fiút akart, az előző pasijai hülyék/bunkók, így Leonarddal kell megbékéljen, nem sikerült a színésznői karrier és még a jól fizető állását is utálja. A külseje szerintem pozitív irányba ment, bár a rövid haj nem állt neki jól, de az alkalja, öltözködése szerintem jobb lett.

Én szeretettem őt, vagy ha néha nem is, közömbös volt. De nem volt kétszínű buta rhibanc, amilyennek szerintem elsőre meg volt írva. Most kezdtem el nézni újra az Agymenőket és azt láttam, hogy első epizódban egy kifezetten irritáló buta karakter, később pedig okosabbá lett.

2022. júl. 23. 14:14
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

Penny igen is sokat dobott a sorozaton végig.

Még ha nyilván évek alatt valamit változott is külsőre.

2022. júl. 23. 14:14
 10/19 A kérdező kommentje:

6

Egy ideig elég rövid haja volt. De nem a kinézete mosta lényeg, mert amúgy még szopott gombóc fejjel is jó nő. De nagyjából akkoriban kezd el alkoholizálni... Elég utálatos lesz, és nem értem, hogy az elvileg rettentő intelligens Leonard hogy nem ábrándul ki belőle.

2022. júl. 23. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!