Mi lehet a film címe? Létezik egyáltalán?
Nagyon régen a tévében láttam egy filmrészletet, de nem emlékszem pontosan, hogy tényleg láttam-e, vagy csak álmodtam!
Színes film, de a sztori valamikor az 1930-as években játszódik. Egy lánynak szörnyű rémálma van: szülei vagy nagyszülei (nem tudom) egy idős házaspár talán fékhiba miatt halálos balesetet szenvednek, a kocsi nekiütközik valaminek (vagy lezuhan) és felrobban. Egy elég ijesztő jelenet, hogy a balesetben leszakad a néni feje, és rémült arcot vágva, forogva repül előre. A lány aztán később megtudja, hogy sajnos a baleset tényleg megtörtént, és a rendőrség nem találja a néni fejét, a lány viszont elmondja, hogy volt egy látomása, és tudja, hol lehet.
Ennyire emlékszem, valaki esetleg tudja, mi a címe, vagy egyáltalán létezik? Előre is köszönöm!
Ö Bocsi de szintem csak álom volt.
Én nem tudok ilyen filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!