Létezik egyáltalán olyan második világháborús film ahol a németek mint pozitív alakok jelennek meg?
Figyelt kérdés
A Sztálingrád című filmen kívül.2015. aug. 27. 13:50
2/10 anonim válasza:
Most nézem a Bukást. Szerintem abban sem tűnnek negatívnak. Vagy ott van az Elit alakulat című sorozatnak a 10. része (asszem), ahol a kapituláló német tiszt beszédet intéz a katonáihoz, és amit elmond, abból kiderül, hogy semmiben nem különböztek az amerikaiaktól, csak épp a másik oldalon álltak.
3/10 A kérdező kommentje:
Én inkább arra gondolok hogy egy német tábornokot vagy embert mind hőst mutatnak be. Ugye a németeknél is voltak háborús hősök, nekik nem készültek életrajzi filmjeik? Vagy amikor a film a német győzelmek idején játszódik és a német győzelmeket mutatja be?
2015. aug. 27. 14:16
4/10 anonim válasza:
Rommel-el kapcsolatban esetleg készülhetett ilyen film.
5/10 A kérdező kommentje:
Rommelről tényleg készült egy film de az a halálát mutatja be és nem az afrikai sikereit.
2015. aug. 27. 14:45
6/10 anonim válasza:
Igen, közben rákerestem, meg sokan azt írták a filmre hogy nem jó. :(
7/10 anonim válasza:
esetleg a Swing Kids - az német fiatalokról szól.
8/10 anonim válasza:
Enemy at the gates - Ellenség a kapuknál en is nemet parti es fan vagyok es utalom azokat a filmeket ahol 1 orosz vagy amerikai katona kinyirja a fel nemet hadsereget de ez a film MINIMUM olyan jo mint a 93as sztalingrad, mozicsillagon fent van
9/10 anonim válasza:
Ellenség a kapuknál?? Az hol mutatja be a németeket pozitívan?!
Én 1 ilyenről tudok: Sophie Scholl - Aki szembeszállt Hitlerrel. A film azt mutatja be, ahogy a müncheni egyetemisták egy csoportja igazságtalannak tartja a náci uralmat, ezért a Scholl testvérek, Sophie és bátyja, Hans vezetésével forradalmárként harcolnak a német nemzetszocializmus ellen, ezzel is sürgetve a háború a végét.
10/10 anonim válasza:
Éjfélre kitisztul (1992)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!