Láttam egy sorozat részletet ami török és gondoltam megnézem, de az oldallal amin nézném van egy kis gond, segítség?
itt akartam nézni de nem tudom pontosan hova kéne kattintanom hogy tudjam nézni a részt. Az 1.évad 17.részre kattintottam, kiadta de itt pontsan hova? itt hova kattintsak hogy kiadja a részt? vagy van másik olyan oldal ahol tudnám nézni magyar felirattal?
előre is köszönöm szépen (ha teljesen egyértelmű csak én nem tudom akkor bocsi xd)
Hát szerintem először olvasd el a súgót.Ott le van írva,hogy mégis milyen oldal ez..De tessék:
"Hát szerintem először olvasd el a súgót.Ott le van írva,hogy mégis milyen oldal ez..De tessék:
"Alapok
Mi ez az egész?
Egy filmes oldal, ahol értékelheted a filmeket, böngészheted mások értékeléseit, beszélgethetsz a tagokkal filmekről, vezetheted a várólistádat, és azt is, hogy miket néztél meg, emellett pedig még sok más funkcióval szórakoztathatod magad.
Filmet online nézni, vagy letölteni itt nem lehet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!