Ki szerintetek ki a legjobb színész? vagy melyik a kedvencetek?
11.
Angyalok városa, Képlet, Tolvajtempó, A Szellemlovas, A nemzet aranya, Next
Szerintem eléggé jó filmek, de lehet nem ugyanaz az ízlésünk.
The Rock, Adam Sandler és Diesel akkor kaszkadőrök?:)
Azért így beszélni róluk hogy nem színészek, nem szép dolog..
Esetlegesen szakmabeli vagy?
Rangsort nem tudnék mondani, de akik hirtelen eszembe jutottak, és a filmek amikről emlékezetesek nekem:
Christoph Waltz - Becstelen brigantyk
Daniel Day-Lewis - New York bandái
Nicolas Cage - Veszett a világ
Johnny Depp - Alice Csodaországban
Ron Perlman - Az elveszett gyermekek városa
Mickey Rourke - Ima egy haldoklóért / A pankrátor
Leonardo DiCaprio - Viharsziget
Jeff Bridges - A nagy Lebowski
John Goodman - Barton Fink
Al Pacino - Carlito útja
Steve Buscemi - Kutyaszorítóban / Fargo
John Travolta - Ponyvaregény
Samuel L. Jackson - Django elszabadul
#17: Szubjektív.
Amikor egy művelt és rafinált de gonosz alakot kell játszani, az mindig nehéz szerep. Christoph Waltz a Brigantikban tökéletesen hozta, számomra felejthetetlent alkotott. Anthony Hopkins is ilyen volt Hannibal Lecterként.
Daniel-Day Lewist meg csomó jó filmben játszott, ahol pont az ő játéka miatt is volt jó a film. A salemi boszorkányok, az Apám nevében, a Vérző olaj, az Ártatlanság kora mind-mind ilyen.
Nem tudnék csak egy színészt választani
- Donald Sutherland (az én személyes kedvencem-nincs olyan szerep, amiben ne nyújtana elsőrangú alakítást)
- Edwar Norton ( Másik nagy kedven: Amerikai história X és Legbelsőbb félelem-Elképesztő alakítások!)
- Liam Neeson (Annak ellenére, hogy mostanában csapnivaló filmeket vállal el, ő egy elsőrangú színész. A Schindler listájában vagy a Ima egy haldoklóért című filmekben nagyon nagyot alakított)
- Tom Hiddleston (érdemes megnézni egy-két Shakespeare alakítását, hihetetlenül jó és sokoldalú színész- Coriolanus, Hollow Crown)
- Anthony Hopkins (szerintem nem kell magyarázni)
- Jack Nicholson (bármilyen karaktert el tud játszani a szerethetőtől, a leggonoszabbig, egyformán jó drámában és vígjátékban)
- Morgan Freeman (egyszerűen remek, nagyon sokoldalú)
- Philip Seymour Hoffman (ő is bármilyen filmben megállta a helyét, legyen az drámai vagy komikus szerep-nagy kár érte R.I.P.)
- Kevin Spacey (az ő renoméja nagyon rossz lett az utóbbi időben, de a színészi tehetségét nem lehet tagadni-Szigorúen bizalmas, Amerikai szépség, Közönséges bűnözők)
- Ralph Fiennes (szintén a Schindler listája, Erőszakik és Az angol beteg viszi a prímet)
-Matthew McConaughey (szerencsére sikerült kilépnie a szépfiú szerepkörből- a True Detective, Úriemberek, Mielőtt meghaltam, Ha ölni kell- azt hiszem nincs szükség kommentárra)
- Vince Vaughn (mindig is utáltam, de a True Detective második évadában végre megmutatta, hogy nem csak idióta vígjátékokban tud kreténeket alakítani)
- Steve Carell (ő is nagy meglepetés, mert sokáig bugyuta szerepeket kapott, de azért tud ő játszani. Bebizonyította a Nagy dobásban)
Clint Eastwood az egyik kedvencem
Másik kedvenc az Michael Reilly Burke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!