Mi teszi a legjobb filmek egyikének A Keresztapát? Ti melyik filmet tartjátok a valaha készült legjobbnak/kedvenceteknek?
Az összes filmnek vannak "utálói" hogy úgy mondjam, nézd meg (költői) az imdb értékeléseket, nem találsz olyan filmet, amin ne lenne egy rakás 1-es értékelés.
Hogy mit tartok a legjobbnak, meg mi a kedvencem, az külön fogalom, mert pl a Jurassic Park gyerekkorom óta nagy kedvencem, de tudom, hogy közel sem a legjobb film a világon, színészileg sem, plusz ugye van benne egy óriási baki. 😂 Ami már inkább mém, mintsem valódi hiba, senkit nem érdekel.
Én a Titanicot mondanám "legjobbnak" , de ezzel nagyon kevés ember értene egyet.
Viszont szerintem a zenéje 10/10, a színészek 10/10, a látvány tökéletes, a hangulat is tökéletes! Épp elég drámai, épp elég vicces. Csak hát ugye a "nyál" 😁 Ez a romantikus szál nem mindenkinek jön be. Én viszont úgy gondolom, hogy egy ilyen katasztrófát úgy bemutatni, hogy az filmként is megállja a helyét - ne legyen unalmas - ahhoz kellett egy alapsztori amire fel lehet építeni az egészet és ne csak egy olyan filmet kapjunk, hogy elindul a hajó, elsüllyed, vége. Számomra a Titanic maga a tökély. Az egyik kedvenc filmem, de nem egy kedvencem van.
Nekem 11 éves korom óta a Keresztapa a kedvenc filmem! Egyszerűen zseniális! Nem mondom hogy tökéletes, de nagyon közel jár hozzá!
A remény rabjai is tetszett, de szerintem túl optimista volt, és amikor megnézem, mindig eszembe jut, hogy az igazságtalanul elítéltek milyen nagy részének tették tönkre az életét. Mielőtt a főszereplőt megerőszakolják, azt mondja, hogy ez nem tündérmese. Végül a film az lett. És ha az lenne a vége, hogy a börtönben maradnak, senki se tartaná jónak a filmet, de így meg a zseniális történet mellett mindig marad egy keserű utóíz, és sajnálom azokat, akik nem voltak ilyen szerencsések.
Egyébként nekem a Kapj el ha tudsz! tetszett még nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!