Eufória. Fiúként milyen sorozat?
Figyelt kérdés
Nézhető? Jó vagy rossz sorozat?2022. júl. 10. 18:53
1/6 anonim válasza:
Rohadt jó. Persze bizonyos embereknek nem tetszik, ami érthető, de nem nemhez kötött a dolog, egyik nemhez sem szól jobban, mint a másikhoz, pusztán csaj női főszereplője van. A témái nem a nőket célozzák meg elsősorban.
2/6 anonim válasza:
A téma alapból nem lenne érdekes számomra, de annyira művészi megvalósítás, hogy imádom.
3/6 anonim válasza:
Van benne sok szexjelenet meg pucér nő, annyi miatt érdemes lehet megnézni.
4/6 anonim válasza:
Végignéztem de nagyon untam. Kb ez volt az első és utolsó "mű" amit Zendaya szereplésével végigküzködtem. Szerintem pocsék zsiráf színész, és nem értem miért kell tolni mindenben. Egyszer csak megunják ők is.
5/6 anonim válasza:
#4, milyen kedves vagy. Gondolom veled is így beszélnek emberek éd ezt is várod el másoktól, mr tökéletesség.
6/6 anonim válasza:
kedves 4.
megneznem, te hogy jatszanal el par jelenetet a soeozatban, ahogyan o tette. Olyan brutalis beleelessel es huen, mint o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!