Milyen Eufóriához hasonló sorozatok vannak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 22:52
1/5 anonim válasza:
Az Elite egy netflixes spanyol sorozat, hasonlít egy picit az Euphoriához, nekem nagyon tetszett<33
2/5 anonim válasza:
Konkrétan ilyen jellegűt nem igazán van. Ahogy előző említette, Elite nem rossz, sex education kicsit humorosabb, talán 13 reasons bár nekem nem jött be
3/5 anonim válasza:
Az eredeti brit Skins-t (2007) ismered esetleg? Mikor tini voltam, az volt a mi Eufóriánk.
4/5 anonim válasza:
Ha középiskolás élet mellé drogozást, és züllést is akarsz mint az Eufóriában, akkor Skinst tudok ajánlani, igaz én sose néztem, de az én koromban "sláger" volt, ha véletelen keverem valami másik sorozattal akkor bocsánat :D
Személyes kedvencem pedig az RJ Berger, igaz itt nincs "züllés" :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!