The Boys Herogasm?
Spoiler
A készítők nyilatkozták hogy az apa-fia fordulat miatt nem lépték meg ami a képregényben van hogy Homelander és Soldier Boy szexelnek, csak szerintem ütött volna úgy még nagyobbat ez a fordulat? :D
Lehet ez volt eredetileg a készítők szándéka hogy megtörténik, mert Jensen Ackles nyilatkozta hogy volt valami amit nem volt hajlandó bevállalni a forgatáson.
Jó de képzeld már el ha megtörténik és utána derül ki hogy Homelander a fia :D
Jó mondjuk van egy másik film is amiben ez a csavar szóval nem lett volna teljesen egyedi de mivel két idióta karakterről van szó elég groteszk és vicces módon meg lehetett volna oldani.
Szerintem nem lett volna jó, de ez csak az én véleményem. Jó ez így.
Alapból egyik karakterhez sem illik ez. Legalábbis nem úgy tűnt eddig.
Az igaz hogy nem úgy lett felvezetve az esemény, gondolom a képregényben teljesen máshogy van a Herogasm is.
Csak azért gondoltam hogy erre célozhatott Ackles mert valami olyasmit mondott hogy 3 gyerekes apaként nem volt hajlandó bevállalni egy jelenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!