Vannak családbarát Robin Williams- és Jim Carrey-filmek?
A Truman Show, vagy a Jumanji például az. De gyerekkel együtt olyan filmet hát... nem néznék szívesen, amiben akár egy másodpercre is látható szabad mell, vagy egy félmondaton kívül több nagyobb utalás szexre, vagy a főszereplő dohányzik (vagy mások is, ha sok ideig), esetleg bármi hasonló.
Ti mely filmjeiket ajánljátok?
Köszönöm! :)
Hát nem tudom srácok...
Én a legtöbb felsorolt filmet már bőven 12 éves korom előtt láttam, és nem lettem egy degenerált, lelkibeteg, börtöntöltelék állat.
Nem kell azt a gyereket ennyire burokban tartani. Inkább a te társaságodban jöjjenek elő ezek a témák először, minthogy a suliban elkezdjék tömni a fejét mindenféle baromsággal és aztán el is hisz majd mindent. Az jobb lesz majd?? 🤔
Mert előbb-utóbb úgyis bele fog futni ezekbe a dolgokba.
Holt költők társasága (Robin Williams).
(ebben semmi ilyen nincs, na de miért baj a csupasz női mell? 3 éves kor előtt abból szopják a tejcit a gyerekek. Csak akkor nem családbarát, ha a mell erotikusan jelenik meg.)
Mr popper pingvinjei
Rumlis vakacio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!