Mit vártok az MCU 4. fázisától, és a következő Marvel filmektől?
Az említettektől konkrétan semmit de a Dr. Strange folytatásától azt,hogy Strange álljon ki a képből azzal a nagy egójával(forrás:Ősmágus),hogy több teret kapjanak a szentélyek és mindazon titkok,amik bennük lapulnak,na és persze a dokira is kíváncsi vagyok,hogy hogyan áll helyt a különc Wonggal az oldalán és Mordóval a "hátában".
A Fekete Özvegy és a Sólyomszem is érdekel,remélem nem szúrják el egyiket se.
A Sólyom és a Tél Katonája szintén felcsigázott,de nincsenek vele szemben elvárásaim.Annak ellenére,hogy mindkét karaktert bírom,nem látom értelmét hogy Buckyról még egy bőrt lenyúznak.Sólyomra viszont mindenképp kíváncsi vagyok.
A Marvel most nagyon bedobta magát a ComiConon.
Most először fordult elő, hogy minden bejelentéssel megfogtak. :D
Fekete Özvegy - Ezt a filmet amúgy is vártam. Részben Scarlett miatt és részben mert végre az Özvegyet is megszánták egy filmmel. Ami egyébként már régen kijárt volna neki.
Sólyom és a Tél Katonája - Ezt is kifelyezetten vártam már. Kiványcsi vagyok Bucky és Sam párosára mint Amerika Kapitány és Fehér Farkas. + Samet is jobban megismerhetjük.
Enternals - Az Enternalst annyira nem ismerem a képregényekből, de ahogy utánna néztem a karaktereknek, úgy ígéretesnek tűnik. A szereplőgárdával pedig megvettek kilóra.
Shang Chi - Na ezzel pont úgy voltam, hogy egyáltalán nem izgat. Aztán a cím láttán egyből érdekes lett. :D
WandaVision - Ezt is vártam már. Most meg mégjobban felletttem csigázva, a koncepciótól.
Doctor Strange in the Multiverse os Madness - Na ez egy olyan folytatás, amire már nagyon vártam. A cím meg még várósabbá tette. Az meg hogy Skarlátboszit Strange mellé csapják, zseniális!
Loki - Hiddleston miatt nagyon vártam. És Lokit is vissza kapjuk legalább valamilyen formában. A sorozat logója viszont nem tetszik.
What if...? - Ez is izgalmasnak tűnik annak ellenére is hogy animációs.
Hawkeye - Végre Clint is kap valami kis reflektorfényt.
Thor Love and Thunder - Na ez a cím nagyon meglepett! Az eddigi címek után kicsit furán hat. De ha Waititi 10%-kal visszavesz a humorból akkor ez is nagyot fog ütni! És Natlie Portman mint Female Thor? WOW!
Penge - Ez is kifelyezetten ígéretesnek tűnik a főszereplő miatt.
Fantasztikus Négyes - Na végre!! Ajánlom, hogy végre jó is legyen. :D
Mutans - Ez remélem az x-eket akarja jelenteni. :)
Galaxis Őrzői vol. 3. - Ide vele. Kár hogy Gunn körüli dolog miatt csúsztatni kellett. :(
Marvel Kapitány 2. - Az 1. résztől nem dobtam el magam, de ettől függetlenül ezt is várom.
Fekete Párduc 2. - Ugyan az mint a Kapinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!