Hogy keresett Luke Skywalker a the mandalorian sorozatban?
Figyelt kérdés
Most néztem meg a the mandalorian című sorozatot. De nem tudom hogyan összetenni hogy miért is kerül ide Luke? Mert már a birodalomnak vége és elméletileg ő már meghalt de még fiatal is a sorozatban és ezért nem tudok mit Kezdel az idő fonállal.#The Mandalorian #Bobafett könyve
2022. júl. 3. 20:00
1/4 anonim válasza:
Az első trilógia után, de még az új mozis részek előtt játszódik. Mi nem tiszta ebben?
2/4 anonim válasza:
"Hogy keresett Luke Skywalker a the mandalorian sorozatban?"
Elég jól. Átlag fölött, mindenesetre.
"nem tudom hogyan összetenni hogy miért ... nem tudok mit Kezdel az idő fonállal"
Ja, bocs, nem magyarul beszélgetünk?...
3/4 anonim válasza:
Néhány évvel a Jedi visszatér után játszódik. A Birodalom is még úgy-ahogy küszködik, ha megfigyelted a sorozat folyamán, elvégre bár a 3 fő komponense (Uralkodó, Vader, Halálcsillag) elpusztult, egy rendszert ennyivel nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni.
Szóval Luke még bőven életben van, a sorozat a remek 3. trilógia előtt játszódik
4/4 anonim válasza:
Így van, pár évvel a Jedi visszatér film után játszódik a történet, amikor Luke próbál kiképezni egy új Jedi generációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!