Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anakin Skywalker mitől volt...

Anakin Skywalker mitől volt kiválasztott,amikor saját mestere már kétszer kiphicsázta ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Sosem lett megmagyarázva. Csak úgy az volt, mert Lucas annak akarta beállítani.
2022. jún. 22. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom számomra meglepő volt az obi wan sorozatba lévő párbaj. Arra számitottam, hogy igen izgalmasabb összecsapás lesz mint a sorozat harmadik részébe, de hogy obi wan szétkapja vadert nekem kicsit sok volt. Vader éveken keresztül jediket vadászott stb , obi wan pár rohamosztagossal nehezen bírt el még a negyedik részbe is. Most meg hirtelen vadert majdnem szétalázza. Nekem annyira nem jött így be.
2022. jún. 22. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem nézem a sorozatot, de látatlanul is béna ha elpicsázzák benne.

Azért volt ő a kiválasztott, mert az Erő olyan mértékben halmozódott fel benne, amit addig nem láttak. Ahogy mondták a filmben, ő hozhatott egyensúlyt (és hozott is, csak a gyermekei által, és most az első 6 részről beszélek).

Ha jól emlékszem, nem is volt apja, az anyja mondhatni szeplőtlenúl fogant, az Erö által.

Szóval hogy őt elpicsázza bárki, főleg képzett jediként (már gyerekként is hiteltelen lenne), ráadásul Obi Van... érdekes.🤣

2022. jún. 22. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett volna annyira gagyi obi wan győzelme a sorozatba, ha az elejétől kezdve erős lett volna, de hát az első négy részbe olyan volt mint egy padawan pl(ahsoka) sőt még kb annál is gyengébb. Erre az utso részbe vadert agyba főbe veri.
2022. jún. 22. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg mindenki elfelejti hogy attól mert kiválasztott volt annak idején, attól még ekkorra már egy szénné égett kiborg volt, keze-lába mechanikus, vastüdővel élte az életét. Ettől függetlenül nyilván így is hatalmas ereje volt, a sorozatban ezt jó párszor demonstrálták is elég hatásosan (amikor lazán szétkapta a siklót az erővel vagy ahogy lealázta Revát fél kézzel), de mindezzel együtt azért Obi-Wan elég erős jedi volt, fénykorában is pariban volt Anakinnal (lásd Sithek bosszúja). Egyébként is lehet hogy bitang erős Anakin/Vader, csak épp forrófejű, a dühe vezeti, nem tud bölcsen és higgadtan gondolkozni. Obi-Wan meg ahhoz elég erős (ha nem is fizikailag, de mentálisan mindenképpen) hogy hosszabb távon fölé kerekedjen.

Amúgy nekem pont hogy tetszett ahogy a sorozat bemutatta mennyire "legyengült" Obi-Wan miután elzárta magát évekre az Erőtől. Ez a jelenség a kánonban mindig is így volt, csak most telibe be lett mutatva. Aztán meg mikor elég sok időt kellett maximum fordulaton pörögnie, visszatért a korábbi szintre. Nekem ezzel nem volt gondolom, sőt.

2022. jún. 22. 20:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen érezni hogy rohadt kevés idő volt és rosszul osztották be. Ennek ellenére számomra jópár kellemes pillanatot tudott okozni. Örülök hogy megéltem még egy kalandot obi wannal.
2022. jún. 22. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se lett volna azzal bajom, hogy legyőzi vadert csak fura hogy 2 résszel ezelőtt 4-5 db rohamosztagossal nem bírt el. Most meg vadert hirtelen legyőzi, de egyébként izgalmas és jó sorozat volt.
2022. jún. 22. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az erőviszonyok összevissza ingadozása zavar. Az előző részben Vader fél kézzel leszedett egy űrhajót, ebben a párbajban holt volt az az erő?
2022. jún. 23. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehol hirtelen eltűnt,mert azt akarták obi wan nyerjen.
2022. jún. 23. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

Anakin nem is akarta megölni Kenobit.

Kenobi se akart végezni Anakinnal.

2022. jún. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!