A Stranger Things mennyire számít horrornak?
Mostanában mindenhol erről van szó, hogy milyen jó sorozat stbstb. így hát gondoltam megnézem, de feltűnt a műfajoknál a horror címke is, az meg egyáltalán nincs az ínyemre. Az lenne tehát a kérdés, hogy mennyire szerepelnek benne horrorisztikus elemek? Pl. minden részben egy jumpscare? Vagy inkább a sci-fin van a hangsúly és a horror annyit jelent, hogy úgymond végig izgalom van a cselekmény és a titokzatosság miatt? Nem lenne kedvem szaros gatyával nézni.
Még 1 részt sem láttam, szóval A SPOILEREKTŐL KÉRLEK KÍMÉLJETEK :). Előre is köszi.
Nem volt benne semmi ijesztő. De én imádom a horrort, és a legdurvább filmeket. Szóval nem én vagyok a mérvadó.
Ha te nem nézel csak mondjuk vígjátékot, romantikus fikmeket általában, neked ijesztő lehet. Kérdés mihez vagy szokva.
Horror, mivel természetfeletti gyilkolászik benne.
Kinek mi az ijesztő, nekem nagyon sok dolog nem az az. Jumpscare szerintem csak a demogorgon első felbukkanása volt, amikor Willt kergette, egyébként inkább dráma és feszültség van benne. Vannak halálok, s láthatunk tetemeket is, meg vért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!